Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

31. maj 2016Kørsel med Flextur er en succes

Siden september 2015 har borgere i Frederikssund Kommune haft mulighed for at benytte Flextur til transport som alternativ til den normale kollektive buskørsel. Og det er blevet taget godt imod af borgerne.

27. maj 2016Festlig sidste skoledag på Bløden

Sidste skoledag bød på barberskum, festlige kostumer, høj musik og masser af solskin, da en stor del af kommunens afgangselever mødtes til fest på Bløden i Frederikssund.

27. maj 2016Ny skolebestyrelse på Ådalens Skole

Efter et fredsvalg den 18. maj er den kommende skolebestyrelse på Ådalens Skole nu på plads. Den nye skolebestyrelse tiltræder 1. august 2016.

26. maj 2016Idræt og kultur for sindet

Torsdag dannede Kalvøen i Frederikssund for en stund rammer for et par hundrede deltagere ved den årlige Idræts- og Kulturfestival for ansatte og brugere i socialpsykiatrien.

26. maj 2016Frederikssund Kommune søger om frikommuneforsøg

Frederikssund Byråd har besluttet, at kommunen skal søge om at komme med i to frikommuneforsøg, der har til formål at effektivisere og øge kvaliteten af servicen overfor borgerne.

26. maj 2016Stedfortræder i Byrådet

Formanden for Velfærdsudvalget, Kasper Andersen, er sygemeldt i op til to måneder. Det betyder rokader i Byråd og stående udvalg.

25. maj 2016Nydningen solgt til brugerne

Frederikssund Byråd besluttede på sit møde onsdag den 25. maj 2016 at sælge skov- og naturbørnehaven ”Nydningen” til brugerne.