Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
23. juni 2016

Indvielse af Spirens nye lokaler

En central placering, tæt på Campus og uddannelsessteder, tæt på ungemiljøet og tæt på transportmidler. Det er blot nogle af de positive ting, der er at sige om Ungeteam/Spirens nye placering på Campus i Frederikssund.

 U
Leder af Socialpsykiatrien Annette Tram bød de mange fremmødte velkommen til Ungeteamet/Spirens nye lokaler.

Da Ungeteam/Spirens nye lokaler blev indviet torsdag eftermiddag, var det med strålende solskin og glæde over den nye placering. Gårdhaven var pyntet med blomster i både krukker og vaser samt flag, rød løber og rød snor. Her samledes de fremmødte og lyttede til taler, snakkede og komplimenterede stedet.

 - Placeringen giver optimale muligheder for, at de unge kan komme videre i livet og få styr på livet, sagde Annette Tram, leder af Socialpsykiatrien, i sin velkomsttale.

Ungeteamet/Spiren er et tilbud til unge mellem 16,9 og 25 år. Teamets kerneydelse er at støtte, rådgive og vejlede unge med diagnoser, misbrug, aspergers syndrom, ADHD eller andre sociale problemstillinger. Tidligere lå Ungeteamet/Spiren i Jægerspris.


Ungeteamet/Spiren har haft travlt med at flytte og gøre alt klart til receptionen torsdag, hvor de nye lokaler blev officielt indviet.

Nye muligheder for samarbejde

Flytningen giver mange nye muligheder, blandt andet fordi Ungeteam/Spiren kommer tættere på ungemiljøet, men også på Ungekontakten, hvilket giver mulighed for et samarbejde mellem de to fagområder og en fælles indsats i overgangen fra ung til voksen.

 - Det er en optimal løsning at placeringen blev så tæt på Campus og det er centralt og tæt på uddannelsesmiljøet og ikke mindst Ungekontakten. Oplevelsen af at man lander mellem to stole, fordi man hører under to fagområder vil forsvinde, når samarbejdet optimeres mellem Ungeteam/Spiren og Ungekontakten, siger Annette Tram.

De nye lokaler, der tidligere husede heldagsskolen Bakketoppen, er indrettet med hyggelige sofaområder, grupperum, bordfodbold, stearinlys, billeder på væggene og i det hele taget en behagelig atmosfære. De unge har allerede taget godt imod det og bruger både indendørs og udendørs arealerne til glæde for medarbejderne.


Formand for Sundhedsudvalget, Jesper Wittenburg (A), klippede den traditionelle røde snor over sammen med Louise, der indskrevet som borger i Ungeteamet/Spiren.

Foto: MSTOR.