Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
8. juni 2016

Penge, diplomer og is til bedste cyklister

Frederikssund Kommune har hvert år en række aktiviteter, der skal forbedre trafiksikkerheden for kommunens skolebørn. En af den er cyklistprøven for 6. klasserne.

Prøven består af en ca. 5 km lang rute, som eleverne bliver sendt ud på enkeltvis. Før eleverne bliver sendt ud på ruten tjekker politiet, at cyklerne lever op til lovens krav om reflekser, bremser, ringklokke mm.

Præmier til de tre bedste klasser

Tirsdag den 7. juni kl. 13 var det blevet tid til at kåre og præmierer de tre klasser, som har klaret sig bedst i prøven. Det skete på Torvet i Frederikssund, som var tæt pakket med skolebørn.

Selve præmieoverrækkelsen stod næstformand for Teknisk Udvalg, Jens Ross Andersen (V) for, sammen med Henrik Jensen fra Nordsjællands Politi.

Efter de indledende ord, var der diplomer og check til de tre klasser, der havde klaret sig bedst. Det var 6B og 6C fra Frederikssund Private realskole, der løb med 1. og 2. præmien på henholdsvis 5.000 kr. og 2.000 kr.. 3. præmien på 1000 kr. gik i år til 6B fra Jægerspris Skole.

Efter præmieoverrækkelsen uddelte Henrik Jensen fra Nordsjællands Politi diplomer til alle eleverne, og så var der is til alle i det pragtfulde solskinsvejr.