Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
13. juni 2016

Kom og smag på Hornsherred

Hornsherred rummer et stort antal højkvalitets fødevareproducenter, der kommer og fortæller om deres produkter og sælger dem fra boder på Kulturhuset Rejsestaldens gårdsplads lørdag den 18. juni 2016.

Kom og gå på opdagelse mellem Norliq, Østergaard Frugtplantage og Mosteri, Hornbeer, Hansens Is, Degnemosegaard Vin, Svanholm, Selsø-øko, Chriis Soyais, Koholm, Stensbølgaard og Hellas Frugt. Desuden kan du møde Slow Food København Nordsjælland, Frederikssund Økologiske Fødevarefællesskab, Lejre Økologiske Grøntsagskonsortium og bi-projektet Plan Bi.

Grøntsagssalg ved Madmarked.

Tag gerne børn med, der bliver mulighed for at deltage i en konkurrence og i en smags-zoo.

Café Danner tilbereder en særlig frokostmenu baseret på råvarer fra Herredet, som kan købes både i caféen ved Jægerspris Slot og fra en bod på Rejsestaldens gårdsplads.

Og i tidsrummet mellem klokken 11 og 14 kommer Anders Holst & Claus Kaarsgaards Duo og jazzer på gårdspladsen. Anders Holst og Claus Kaarsgaard har spillet sammen i over 15 år, og er begge meget aktive på den danske og internationale musikscene.

Markedet er arrangeret af Kulturhuset Rejsestalden i samarbejde med VisitFrederikssund, og åbnes af Udviklingschef for turisme og oplevelser i Frederikssund, Mette Seneca.