Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
10. juni 2016

Klubberne inviterer til forældremøde

Under overskriften 'RESPEKT MAND' inviterer Frederikssund Klubberne til fælles forældremøde om børn og unges respekt for hinanden… og nok så væsentligt; om de voksne og deres respekt for børn og unge. Det sker onsdag den 15. juni 2016 i Græse Bakkebyhallen fra kl. 17.30 til 20.30.

I år har vi inviteret John Aasted Halse, fortæller Carsten Lunn, der er leder af klubberne i Frederikssund Nord og Syd.

 - John Halse er kendt som en vidende og skarp debattør samt en levende samt humoristisk foredragsholder og underviser, når det kommer til børn og unges forhold i familien, skole og klubber, fortæller han.

John Halse har har i en årrække været formand for Landsorganisationen Børns Vilkår og medlem af regeringens børneråd. Han har skrevet en lang række bøger. 

Arkivfoto fra forældremøde i 2013 i Græse Bakkebyhallen. Foto: Kenneth Jensen.
Arkivfoto fra forældremøde i 2013 i Græse Bakkebyhallen.

Ikke kun for forældre

Iflg. Carsten Lunn er børn og bedsteforældre også velkomne til forældremødet.

Klubbernes medarbejdere vil nemlig sørge for at børnene kan lege på børnemarkedet, hvor der er sørget for at de får alle tiders eftermiddag og aften med hoppeborge, boldspil, bål, boder og sjove konkurrencer.

Tilmelding

Forældre til fritidsklubbørn tilmelder sig senest den 14. juni 2016 via Tabulex. Forældre til børn i Ungdomsklubben tilmelder sig på cvilh@frederikssund.dk. Husk at skrive antal børn og voksne.

Foto: KEJE.