Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
28. juni 2016

Kæmp under orkernes banner eller menneskets flag

Børn og unge kan få et fascinerende indblik i fantasyens verden, når Frederikssund Museum inviterer til liverollespil sammen med Eventyrriderne den 29. juni til 1. juli 2016.

Siden Ringenes Herre-trilogien blev filmatiseret i 2001 har fantasy-genren fået et gevaldigt løft. Med computerspil som World of Warcraft og tv-serier som Game Thrones er fantasy-genren rykket ind i danskernes stuer, og flere er begyndt at dyrke universet selv. Derfor inviterer Frederikssund Museum til liverollespil i skolernes sommerferie, hvor børn i alle aldre kan få lov at blive orker, riddere eller magikere for en stund.

Arrangeret af Eventyrriderne

I samarbejde med eventfirmaet Eventyrriderne, der har specialiseret sig i liverollespil, inviteres børn til tredages workshop på Frederikssund Museum, hvor du kan prøve dine evner af i eventyrlige rammer. På tre dage lærer du alt om rollespil – fra spillets regler og roller til hvordan du laver dit eget rollespils-våben. Den sidste dag spiller du selv den rolle, du har skabt i rolleworkshoppen. Her får børnene udleveret kostume, bliver sminket og inddelt i hold, og sammen bliver de sendt ud på en eventyrlig mission.

Arrangementet koster 100 kroner for alle tre dage. Tilmelding sker via mail på daniel@eventyrriderne.dk.