Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
1. juni 2016

Infoskærme indviet i Skibby

Onsdag eftermiddag indviede borgmester John Schmidt Andersen kommunens to nye interaktive infoskærme i Bymidten i Skibby.

John Schmidt Andersen indvier de nye infoskærme. Foto: Kenneth Jensen.
John Schmidt Andersen indvier de nye infoskærme i Skibby.

Én af de nye infoskærme i Skibby. Foto: Kenneth Jensen.Det skete under stor opmærksomhed fra såvel lokale borgere som det lokale erhvervsliv, der var troppet op i det flotte vejr, på dagen hvor vi samtidig trådte ind i den første rigtige sommermåned. Den megen sol var dog ingen hindring for at se indholdet på de 55 tommer store skærme, der fysisk er placeret ved Meny og ved Torvet i Bymidten.

Skærmene fungerer iflg. Kim Skov Hilding, der er koordinator i Teknik, Miljø og Erhverv i Frederikssund Kommune som en stor iPad:

 - Med et tryk på skærmen kan man hente yderligere informationer, og skærmene er koblet på det mobile datanetværk, så de er nemme at vedligeholde indholdet på, fortæller han.

Naturligt samlingssted

Iflg. borgmester John Schmidt Andersen er Skibby oplandsby for Hornsherred, og Bymidten er et naturligt samlingssted for kulturlivet og detailhandlen.

- Det er en stor glæde at opleve hvordan Bymidten i dag har et aktivt handelsliv, som ikke er præget af tomme lejemål, siger John Schmidt Andersen, der samtidig fortæller at kommunen ønsker at understøtte udviklingen i Bymidten:

 - Et skridt på vejen er indvielse af vores to nye infoskærme, som vil indeholde informationer om kulturelle arrangementer i Skibby og omegn samt aktuelle nyheder fra Frederikssund Kommune og lokale foreninger. 

John Schmidt Andersen i gang med at indvi en af de nye infoskærme. Foto: Kenneth Jensen.
John Schmidt Andersen i gang med at indvi en af de nye infoskærme (herover), som folk ikke var sene til at tage i brug (herunder).

De fremmødte var ikke sene til at begynde og lege med skærmen. Foto: Kenneth Jensen.

I første omgang henter skærmene sine informationer fra nyheder på kommunens hjemmeside og Facebookside, fra Visit Frederikssund og fra Skibby Aktive. Arrangementer hentes fra den elektroniske kulturguide KultuNaut.

Foto: KEJE.