Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

14. januar 2020
Dans for demensramte
Der inviteres til dans i Palmehaven på Tolleruphøj for alle demensramte og deres pårørende.
Dans for demensramte. Foto: Colourbox.
14. januar 2020
Farverig kinesisk nytårsfejring
En række dygtige kinesiske dansere og akrobater gav borgere fra Ballerup, Egedal og Frederikssund en farverig nytårsoplevelse mandag aften.
Kinesisk nytårsshow 2020 i Baltoppen. Foto: Lars Dalby.
13. januar 2020
Fornyet partnerskabsaftale om uddannelse
På Byrådets møde den 18. december 2019 blev en fornyet partnerskabsaftale mellem kommunen, Dansk Byggeri og erhvervsuddannelserne U/NORD og TEC godkendt. Mandag den 13. januar kunne parterne så formelt underskrive aftalen.
Aftalen er underskrevet. Fra venstre. Tina Steinbrenner, Tove Svejstrup Christensen, John Schmidt Andersen, Jørgen Simonsen og Peter Kyster fra firmaet 3Byg, der lagde lokaler til underskrivelsen. Foto: Frederikssund Kommune.
10. januar 2020
Ny kommunal udligningsreform på vej
I første halvår af 2020 forventes det, at regeringen vil forhandle en ny reform om kommunal udligning på plads. Det kan få stor betydning for kommunernes økonomi.
Hovedstadsområdet sender i 2020 ca. 14. mia. kr. til resten af landet. Grafik: Stop Forskelsbehandlingen Nu
9. januar 2020
Jægerspris Bibliotek og lokalarkiv flytter
Jægerspris Bibliotek og Lokalhistorisk Arkiv Jægerspris flytter fra Møllevej 25 til Møllevej 100. Den sidste almindelige åbningsdag på Møllevej 25 er fredag den 17. januar kl. 13-16.
Indgangsparti. Illustration RUM Arkitekterne
8. januar 2020
Pårørendegrupper for ægtefæller til demensramte
Når et menneske får en demenssygdom påvirker det hele familien. Som ægtefælle til en demensramt, kan der være mange udfordringer og problemstillinger, som du kan opleve at så alene med. Der kan derfor være god støtte at hente i en pårørende gruppe.
Pårørendegruppe. Foto: Colurbox.
8. januar 2020
Grønt Danmarkskort
Frederikssund Kommune har foretaget udpegning til Grønt Danmarkskort i december 2019 med Byrådets vedtagelse af et kommuneplantillæg.
Frederikssund Kommune har foretaget sin udpegning til Grønt Danmarkskort i december 2019 med Byrådets vedtagelse af et kommuneplantillæg. Illustration: Frederikssund Kommune.
7. januar 2020
Partnerskabsaftale med Dansk Byggeri forlænges
Byrådet har sagt ja tak til at fortsætte samarbejdet med Dansk Byggeri Nordsjælland om at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse i en ny toårig partnerskabsaftale med Dansk Byggeri Nordsjælland, U/NORD og TEC.