Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

30. juni 2016Ny sundhedschef

Malene Størup er ansat som ny sundhedschef i Frederikssund Kommune. Hun har et indgående kendskab til sundhedsområdet fra ansættelser i Sundhedsstyrelsen og en række kommuner.

29. juni 2016Klimasikring af Roskilde Fjord haster

De fire borgmestre fra Frederikssund, Roskilde, Lejre og Egedal mødtes onsdag tirsdag den 28. juni for at drøfte klimasikring af Roskilde Fjord. De er enige om at det er en opgave som haster.

29. juni 2016Ny Børne- og Skolechef

Paw Holze Nielsen konstitueres som Børne- og Skolechef i Frederikssund Kommune. Han begynder i stillingen 1. august 2016.

27. juni 2016Blå Flag - Klap en krabbe

I denne uge inviterer Frederikssund Kommune på oplevelser for børn og voksne på vores Blå Flag-strand i Kulhuse.

23. juni 2016Trods regn og blæst: Heksen blev sendt af sted

Noget omskifteligt vejr, et par hundrede vikinger, otte lurblæsere, lystbåde på fjorden, et stort bål med en heks, én borgmester og ikke mindst et par tusinde tilskuere. Det er den enkle opskrift på en succesfuld sankthansaften i Frederikssund.

23. juni 2016Ungeteam/Spirens nye lokaler blev indviet

Ungeteamet/Spiren flyttede torsdag ind i nye lokaler på Campus. Her er de tæt på både ungemiljøet og Ungekontakten, som de skal samarbejde med fremover.

23. juni 2016Stærkere fokus på integration

Et enigt byråd i Frederikssund Kommune har nu vedtaget en strategi for integration. Den skal blandt andet styrke integrationen af flygtninge ved at inddrage lokalsamfundet i opgaven.

22. juni 2016Plan for Vinge Centrum i høring

Lokalplanen for Vinge Centrum er i høring i otte uger. Det besluttede Frederikssund Byråd på mødet onsdag den 22. juni 2016.