Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
7. januar 2016

Oplev bandet Arnemusik i Rejsestalden

I bandet Arnemusik dyrkes kærligheden til den gode historie pakket ind i et lommefilosoferende, charmerende og let tilgængeligt univers. Det er ikke uvæsentligt at bandets sangskriver, Søren Arne, i mange år har været beundrer af nationalheltene Kragh-Jacobsen, Nøhr og Buttenschøn. Den finurlige lyrik og guitaren i centrum er fællesnævneren for de rutinerede herrer, og netop denne tradition skriver Arnemusik sig på fornem vis ind i.

Bandet Arnemusik optræder i Rejsestalden.
Bandet Arnemusik optræder i Kulturhuset Rejsestalden.

Forsanger og idémand Søren Arne Thygesen kommer oprindelig fra Jægerspris, og efter et studieophold på små tre år i Aalborg vendte han forrige sommer tilbage.

Den jyske tilværelse var en vigtig tid for Søren, da han i denne periode lærte en del om sig selv, om at flytte fra familie og venner, om livet som voksen og så selvfølgelig om det at gå fra at være en provinskarl fra Jægerspris til at være "ham Københavneren”.

I januar 2015 fik han sat endelig ild i sangskriverdrømmen, og henover foråret blev bandmedlemmerne samlet. I juni udgav bandet deres første EP “At Starte Et Sted”, og i juli anbefalede DRs Karrierekanon bandets nummer "Flad". Bandet består i dag, udover Søren Arne, af Jens Jeppe Hyllested på tønder, Magnus Kjestrup som basmand og Louise Thuesen i rollen som charmerende korpige. Senest er Arnemusik gået online med en række numre på iTunes og Spotify.

Praktisk info

Bandet Arnemusik leverer finurlig lyrik og iørefaldende poprock i Kulturhuset Rejsestalden den 11. februar 2016 klokken 19.30.

Billetter koster 50 kroner og købes via Kulturhuset Rejsestaldens hjemmeside.