Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
[ Error ]

Invitation til Vækst- og Erhvervskonference 2016

Vækstrådet og Frederikssund Kommune indbyder kommunens virksomheder til Vækst- og Erhvervskonference med efterfølgende middag.

Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 15.00 – 22.00 på Metalskolen, Slagslundevej 13, Jørlunde, 3550 Slangerup.

Vækstrådet i Frederikssund og Frederikssund Kommune har atter fornøjelsen af at invitere kommunens virksomheder til Vækst- og Erhvervskonference. 

Det går godt i Frederikssund Kommune. Det spirende opsving er ved at få fat, og mange virksomheder oplever ordretilgang.

Eksisterende virksomheder udvider, og nye virksomheder vælger at etablere sig i vores kommune. Vi skal møde et par af dem.

Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at fortælle om de tiltag Vækstrådet anbefaler Byrådet at sætte i værk for at sikre tilstrækkelig arbejdskraft og uddannelsesmuligheder.

Der er sidste nyt fra Vinge, og sidst men ikke mindst vil Tegnestuen Juul&Frost fortælle om vores fire bycentre, og hvordan de kan understøttes. Vi skal skabe de bedste rammer, så vores bycentrer fortsat er dér hvor vi mødes til aktiviteter og handel.

Der bliver lejlighed til at debattere og spørge ind til de enkelte indlæg i mindre ”mini-workshops”.

Dagen slutter af med at Frederikssund Kommune er vært ved en middag.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men vi kan kun være 150 deltagere, så tilmeldingen er efter ”først-til-mølle- princippet”. Du kan tilmelde dig på erhverv@frederikssund.dk . Der kan meldes højst to personer til pr. virksomhed.

Er du nyetableret i Frederikssund Kommune?

Vi vil gerne præsentere alle ”de nye” – små som store. Send os et slide eller to samt et par ord om jeres firma, så præsenterer vi jer på konferencen.

På gensyn den 23. februar!!!