Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
29. januar 2016

Bliv en del af Blå Nat i Jægerspris

Fredag den 3. juni 2016 folder Jægerspris by sig ud og byder op til en forrygende kulturnat for borgere i alle aldre. Kulturnatten plejer at være et stort tilløbsstykke, og folder sig i år ud fra klokken 16.00 til 22.00 med oplevelser såsom gadeliv, musik, smil, dufte, Kulturstok, Dannermarked, kunst, teater og meget mere i hele byen.

Ole Find Jensen overrækker Anja Boe Manley Kulturtokken. Foto Kenneth Jensen.
En af de faste traditioner ved Blå Nat er overrækkelse af Kulturstokken. Her ses sidste års vinder, Anja Boe Manley, da hun får stokken overrakt af tidl. borgmester Ole Find Jensen.

Meld dig som aktør

Forberedelserne er allerede godt i gang - og du kan være med til at præge arrangementet ved selv at melde dig om aktør.

Du, din forening, klub eller lignende kan få en gratis bod på Dannermarkedet med fokus på aktiviteter, inspiration, arbejdende kunstnerværksteder, sanseoplevelser m.m. - der må gerne forekomme salg af varer, som ikke er konkurrenceforvrængende i forhold til byens butikker og Kulturhuset Rejsestalden.

Tilmelding til Dannermarked sker ved at sende en mail til Lars Holde Olsen fra Jægerspris Netværk på larols@ncc.dk inden 1. april 2016 med kort deltagerinformation.

Vil du lave et særligt arrangement i din butik, institution eller firma, så send skriv til Anja Boe Manley i Kulturhuset Rejsestalden på alind@frederikssund.dk

Blå Nat er altid et stort tilløbsstykke. Foto: Kenneth Jensen.
Blå Nat er altid et stort tilløbsstykke.

Kulturhuset og Jægerspris Netværk koordinerer

Vi er lokomotivet som motiverer, inspirerer og administrerer. Derudover er vi selv aktører og byder ind med underholdning, cafésalg og godt humør.

Hovedgaden forvandles til sprudlende gågade iklædt flag fra Vinkelvej til Lejrvej. Det medfører en nødvendig omlægning af trafikken fra kl. 15.00 til 22.00 i samarbejde med Politi, Movia Trafik og Beredskabet.

Følg programmet

Se det bevægelige Blå Nat program på Kulturhuset Rejsetaldens hjemmeside.

Vi ses i den Blå Nat!

Foto: KEJE.