Frederikssund Kommunes logo
6. januar 2016

Alt udsolgt i rækkehusgrunde

Salget af rækkehusgrunde i Deltakvarteret af Vinge er gået strygende, og som forventet lige før jul så er der nu helt udsolgt.

Rækkehusgrunde er en del af Deltakvarteret i den nye by, Vinge. Kvarteret skal fuldt udbygget både have villaer, rækkehuse, lejligheder og bofællesskaber. I Deltakvarteret er der plads til at være sammen med naboerne og vennerne, og der skal være ro til at være alene med familien.

Der var udbudt 36 rækkehusgrunde, fordelt på otte klynger af tre til syv rækkehusgrunde, hvoraf størstedelen er på 199 m2.

Tre lokale entreprenører

Køberne af de otte klynger er tre lokale entreprenører.

Den ene omtalte vi allerede før jul, og det er Peter Kyster fra 3Byg Tag & Facade. Den anden lokale bygherrer der har kastet sin kærlighed over den nye by, er iflg. kommunens fagchef for byudvikling og landskab, Søren Smidt-Jensen, André Wilhelmsen fra AW Ejendomsinvest Aps.

Sidste lokale entreprenør har indtil videre valgt at være anonym. 

Store ambitioner

At det går så let med at sælge byggegrunde i Vinge begejstrer selvsagt kommunen - og i særlig grad medarbejderne der til daglig arbejder med projektet.

 - Vi er selvfølgelig særdeles tilfredse med salget i Vinge, og vi glæder os i særlig grad over at rækkehusgrundene er solgt til lokale investorer. Det lover virkelig godt når lokale entreprenører både  kan og vil være med til at skabe vores nye by, siger en synligt glad Søren Smidt-Jensen.

Og ambitionerne fejler iflg. fagchefen heller ikke noget:

 - Ambitionerne er store for at skabe en by der er noget helt særligt - spændende, mangfoldig og bæredygtig. Derfor er det rigtigt positivt med investorinteressen for Vinge, siger han.

Foto: KEJE.