Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo
10. februar 2016

Lav din egen luftballon

Vinterferieaktivitet for drenge og piger i Kulturhuset Rejsestalden tirsdag den 16. februar kl. 11.00 til 13.00.

For tiden vises Nulle Øigaards vidunderlige rejsebilleder i stof i Rejsestalden - og sådan en fantastisk rejse kræver selvfølgelig en luftballon. Sådan nogle laver vi ud af stof, kurve, snore, maling m.m.

Alle børn får udleveret en ”goodybag” med deres eget materiale til at lave en luftballon. Er du under syv år gammel skal du medbringe en voksen. Er du over 13 år er du også meget velkommen. Du skal tilmelde dig til rss@frederikssund.dk senest søndag den 14. februar. Deltagelse er gratis. Der er plads til 20 børn, og pladserne uddeles efter først til mølle.

Tag en madpakke med og spis den i Rejsestalden efter workshoppen. Vi serverer juice for børnene, og kaffe/te for forældrene.

Kunstnerne Tine Borg og Nana Andersen står bag workshoppen.

Tine Borg er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi. Hun har udstillet bl.a. på Arken, Brandts Klædefabrik, Kunstforeningen Gl. Strand og Charlottenborg. Hun har lavet udsmykningsopgaver for Willumsens Museum, designopgaver for Lego og modtaget Statens Kunstfonds treårige stipendium. Tine bor i Hornsherred på Sjælland og underviser i billedkunst.

Nana Andersen er uddannet på Design Seminariet, grafisk linje og Skolen for billedkunst. Hun har siden 2014 udstillet fast på Galleriet LABR i Roskilde. Nana har arbejdet som billedkunstner og keramiker i Barcelona med eget værksted og galleri fra 1998 til 2011, hvor værksted og bolig blev flyttet til Hornsherred på Sjælland. Har modtaget støtte til en række udstillinger fra Den Danske Ambassade og La Fundación Reina Isabel i Madrid. Hun har gennem sine år i Spanien udført adskillige udsmykningsopgaver for spanske vingårde, restauranter og cafeer.