Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
16. august 2016

Køkkenløjer på Fars Køkkenskole

Frederikssund Kommune lancerer et nyt tilbud til fædre og deres børn i 2.-4. klasse. Vi sætter fokus på samvær om madlavning, madmod og madglæde.

De fleste kender følelsen af, at tiden er knap, når der skal laves mad, at det kan være svært at finde på nemme og hurtige retter, som børnene kan lide, eller at det er svært at få børnene med i køkkenet.

Derfor starter vi Fars Køkkenskole i Frederikssund Kommune. Her kan fædre sammen med deres børn i 2.-4. klasse lave lækre og sunde retter, som børn og voksne kan lide, og som er lige til at gå til i fællesskab.

Sjove og dygtige undervisere vil sætte gang i køkkenløjerne, så deltagerne får inspiration til at hygge sig med madlavningen og får styrket deres mod på nye råvarer og smagsoplevelser i en sjov og afslappet atmosfære.

Hvem kan være med på Fars Køkkenskole?

Fars Køkkenskole er både for fædre, der typisk ikke laver mad, og for dem, der elsker det. Det vigtigste er nemlig at børn og fædre får nogle hyggelige timer sammen omkring maden – både med at tilberede den og spise den sammen. Og har far ikke mulighed for at komme, så kan bonusfar, bedstefar, onkel eller en helt anden mand, som kender barnet, deltage i stedet. Det vigtige er, at mænd og børn har lyst til at hygge sig i køkkenet sammen med andre fædre og børn.

Vær med i en succes

- I første omgang starter vi to køkkenskoler– en i Frederikssund og en i Skibby. Og vi er naturligvis spændte! Fars Køkkenskole er blevet opfundet og afprøvet i Vallensbæk med kæmpe succes, og er siden udbredt til 15 kommuner landet over. Alle køkkenskoler melder om succesoplevelser med masser og sjov og ballade. Vi glæder os derfor meget til at komme i og få spredt madglæde, madmod og gode oplevelser i køkkenet fra september og det næste halve år, siger sundhedskoordinator Louise Barkan Staal.

Du kan læse mere om tilbuddet, og hvor du skal tilmelde dig på www.frederikssund.dk/farskoekkenskole