Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
15. august 2016

Frederikssund fejrer Danmarks udsendte og veteraner

For første gang markerer Frederikssund Kommune den nationale flagdag for udsendte og veteraner ved at invitere disse til at fejre dagen på rådhuset.

Når flaget hejses mandag den 5. september for alle Danmarks udsendte og veteraner, holder borgmester John Schmidt Andersen tale for alle de fremmødte. Frederikssund Kommune har nemlig valgt at markere dagen med mere end blot flaghejsning.

Alle kommunens veteraner er inviteret til at deltage i arrangementet, der begynder kl. 8. Efter flaghejsning er alle veteraner inviteret med ind i byrådssalen, hvor der vil være kaffe og rundstykker.

- Jeg synes, at det er vigtigt, at vi viser vores soldater og veteraner, at vi værdsætter deres store indsats for Danmark. Derfor er jeg også glad for, at vi kan invitere dem til en bid morgenmad på flagdagen og jeg glæder mig personligt meget til at hilse på alle dem, der kommer, siger borgmester John Schmidt Andersen.

Alle veteraner er velkomne på dagen og af hensyn til forplejning bedes man tilmelde sig inden 29. august ved at sende en mail til byradssekretariatet@frederikssund.dk. Der er et begrænset antal pladser, derfor foregår tilmelding efter først til mølle-princippet.

Flagdagen for Danmarks udsendte og veteraner blev indført første gang i 2009. Frederikssund Kommune har naturligvis hejst flaget hvert år den 5. september siden da. I år bliver dagen for første gang markeret med et mindre arrangement.

Dannebrog foran rådhuset