Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
29. august 2016

Brug Sillebro Ådal på en ny måde

Frederikssund har fået tre nye fitnessmiljøer i Sillebro Ådal. Men hvad kan man egentlig bruge sådan nogle til? Det kan alle interesserede blive klogere på, når der holdes aktivitetsdag lørdag den 3. september.

Frederikssund Kommune inviterer til en sjov aktivitetsdag i Sillebro Ådal, hvor der både vil være skattejagt for børnene og god inspiration til udendørs træning for de voksne.

Er du vild med at træne? Og nyder du at komme ud i naturen? Så giver Sillebro Ådal dig muligheden for at kombinere de to ting. Natur- og træningsglade borgere i Frederikssund har nemlig fået en ny og spændende mulighed for at træne udendørs. Der er opstillet tre fitnessmiljøer rundt omkring i Sillebro Ådal, som er frit tilgængelige for alle borgere.


Det ene af fitnessmiljøerne ligger ganske tæt på Ågade og Jernbanegade, lige bag ved tankstationen.

De tre fitnessmiljøer, som man allerede har kunnet bruge i nogen tid, er lavet af elever på Produktionsskolens Bygge/Anlæg linje som en del af undervisningen. Og for at holde fast i den gode stil, er det også elever fra Produktionsskolen, der har planlagt aktivitetsdagen. Eleverne på Kreativ linje har været i tænkeboks og fundet på blandt andet den spændende skattejagt til børnene.

Men hvordan kan du bruge fitnessmiljøerne og naturen i Sillebro Ådal? Det kan du blive klogere på ved at komme forbi til aktivitetsdagen, hvor du kan få masser af inspiration. Her kan du blandt andet møde en personlig træner, der tager dig med på en fire kilometer lang rute som både kan tages i gå-tempo eller i løb.

For børnene er der piratskattejagter, hvor der skal findes guld rundt omkring i Sillebro Ådal. Måske kan du få inspiration til nye udendørs aktiviteter eller en anderledes børnefødselsdag. Der vil også være mulighed for at hygge sig med at lave sit eget snobrød.

Aktivitetsdagen er lørdag den 3. september mellem 10.30 og 14.00.

Programmet for dagen ser således ud:

10.30 Velkomst ved Borgmester John Smith Andersen

10.45 Piratskattejagt for børn 3-6 år (ruten er klapvognvenlig)

11.00 Fire km gåtur hvor man kommer forbi de tre fitnessmiljøer og får inspiration til øvelser af en uddannet personlig træner

11.05 Piratskattejagt for børn 7-10 år

12.30 Fire kilometer løbetur, hvor man kommer forbi de tre fitnessmiljøer og får inspiration til øvelser af en uddannet personlig træner

Så find træningstøjet frem, smør en lækker madpakke og tag ud i Sillebro Ådal til en sjov og inspirerende dag.

Arrangementet er gratis og foregår ved fiskesøen i Sillebro Ådal, Ågade 56, 3600 Frederikssund. Der står skilte ved vejen.


Fitnessmiljøerne giver mange forskellige muligheder for træning. Hvis du vil vide mere om mulighederne, så mød til til aktivitetsdagen og få masser af inspiration.


Det er elever fra Produktionsskolen Frederikssund, der har lavet fitnessmiljøerne i Sillebro Ådal.