Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
9. august 2016

Brug de nye grønne poser til dit madaffald

I Frederikssund Kommune sorterer vi madaffald. Vi er gode, men vi kan blive bedre. Derfor skal alle vi, der sorterer madaffald i dag, fra den 1. september 2016 bruge de nye grønne madaffaldsposer. Poserne bliver delt ud i løbet af august sammen med en lille køkkenspand og en folder. Og ja, det er rigtig nok - det grønne affald har skiftet navn fra "bioaffald" til "madaffald". Så er det nemlig lettere at forstå, at spanden kun er til det grønne affald fra dit køkken og ikke det fra haven. 

Når du sorterer korrekt og benytter madaffaldsposer i stedet for plastikposer, er du med til at sikre, at alle næringsstofferne i madaffaldet genanvendes. Madaffaldsposerne kan nemlig komposteres sammen med madaffaldet. Derfor slipper vi for at åbne og frasortere plastikposer, og vi sikrer, at alt madaffaldet kommer med videre i behandlingen og bliver til biogas og kompost. Tak for din hjælp og Tak for MAD(affald)!

Nyheden er opdateret den 12. august. Ordlyden er rettet for at gøre klart, at det er de husstande, der allerede i dag sorterer, som får uddelt de nye poser, folder og køkkenspand.