Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
[ Error ]

Babycaféer i september 2016

Hvis du er på barsel, og gerne vil møde andre forældre med babyer, så prøv bibliotekernes babycafeer med din baby. I september måned afholdes i år fire babycaféer.

Babycafé er lig med en hyggelig formiddag på biblioteket. Den starter med et foredrag én times varighed og lidt frugt. Bagefter er der hyggesnak.

Månedens caféer

I september måned er der fire babycaféer; én på hver af de fire biblioteker.

Tirsdag den 6. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 på Jægerspris Bibliotek

Fra kl. 10.00 til 11.00 fortæller Karin Ylönen om at sove godt.

Giv dit barn gode og sunde sovevaner. Alt for mange børn sover for lidt og for dårligt. Kom og hør om søvnens betydning, og om hvordan du hjælper dit barn til at sove godt og nok.

Se mere på www.sovgodtnu.dk

Tirsdag den 6. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 på Slangerup Bibliotek

Slyngeworkshop med Tina Witt.

Livet med småbørn kan være udfordrende, men alt bliver nemmere, når du får hænderne fri.

Kom og vær med når slyngeinstruktør Tina Witt giver dig et overblik over slyngernes verden efterfulgt af en hands-on workshop. Her kan du få hjælp til at få slyngen, viklen eller bæreselen til at fungere, hvad enten du har en i forvejen eller blot er nysgerrig efter at prøve.

Se mere på www.sneglehuset.com

Tirsdag den 27. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 på Frederikssund Bibliotek

Hør om Babytænder og -tandpleje med Børnetandplejen.

Medarbejdere fra børnetandplejen i Frederikssund forklarer, hvordan du bedst plejer din babys første tænder. Her får du gode råd om, hvordan du vænner dit barn til at få børstet tænder, hvilken teknik du kan anvende og meget mere.

Tirsdag den 27. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 på Skibby Bibliotek

Hør om Barnets sproglige udvikling.

Hvordan kan man som forælder understøtte sit barns sproglige udvikling?

Det vil tale-hørelærer Connie Enghave og Kirsten Skjødt komme ind på, når de besøger babycaféen med gode råd til, hvordan du styrker dit barns ordforråd og hvad du bør undgå.

Fra kl. 11.00 til 12.00 er der ved alle caféer hyggetid og erfaringsudveksling, og i Slangerup kommer sundhedsplejersken også på besøg.

Husk tilmelding

Husk at være indmeldt som låner, når du kommer på de åbne biblioteker i Jægerspris, Skibby og Slangerup, så du kan komme ind på biblioteket.

Tilmelding er nødvendig til alle babycafeer. Billetter skal bookes via bibliotekernes hjemmeside

Hvis du har booket billet, og efterfølgende alligevel ikke kan deltage, så er det en stor hjælp for biblioteket at du giver besked hurtigst muligt, så andre får muligheden for at deltage.