Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
12. april 2016

Skibby fester for E-bussen

65E hedder den nye E-bus som kører med ekspresfart mellem Skibby, Frederikssund og Hillerød. Det fejrer Skibby Aktive, Frederikssund Kommune og Movia fredag den 15. april 2016 kl. 15.00. Her bydes på kage og pendlertjek i Bymidten i Skibby.

Skibby-Frederikssund på 20 minutter

Linje 65E giver en helt ny forbindelse mellem Skibby via Frederikssund til Hillerød. 65E kører fra Skibby via Onsved til Frederikssund, og videre ad Roskildevej til erhvervs- og uddannelsesinstitutionerne vest for Hillerød, til Hillerød Station og med sidste stop ved Nordsjællands Hospital i Hillerød og Psykiatrisk Hospital. 65E kører i myldretiden på hverdage hver halve time i begge retninger.

Med 65E bliver køretiden fra Skibby til Frederikssund under 20 minutter. Turen helt til Hillerød kan klares på 45 minutter.

65E er en oplagt ungdomsrute der giver hurtig transport til uddannelsesinstitutionerne i Frederikssund og Hillerød. 65E forbinder også Nordsjællands hospitaler i Frederikssund og Hillerød med en rejsetid på bare 25 minutter. 

Få en snak om 65E eller prøv Pendlertjekket

Vil du høre mere om den nye E-bus, så kig forbi Bymidten i Skibby. Her står Movias rejsehold klar sammen med kommunens planlæggere til en snak med dig fredag eftermiddag.

Eller prøv Movias nye online Pendlertjek som giver dig information om transporten. Hvad den koster? Hvor lang tid turen tager? Og ved du hvor mange kalorier du forbrænder hvis du vælger cyklen?

En ud af fem E-busser

Den 29. marts 2016 kørte de nye E-busser ud af garagen. E-busserne er karakteriseret ved en høj rejsehastighed, og de er blandt andet tiltænkt folk på vej til og fra arbejde, uddannelse og hospitaler.

E-busserne kan køre med ekspresfart fordi de kører med få stop og derved skaber hurtige og direkte forbindelser mellem udvalgte knudepunkter, boligområder, erhvervsområder og ud­dannelsessteder. Vil du fange en E-bus, så hold øje med busserne med et grønt hjørne og et stort E efter linjenummeret.