Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
29. april 2016

Er du tilfreds med din netværksforbindelse?

Torsdag den 12. maj 2016 inviterer Frederikssund, Gribskov, Halsnæs og Hillerød Kommuner til bredbåndsmesse. Her kan du som privat forbruger eller erhvervsdrivende komme i dialog med et bredt udvalg af internet- og teleleverandører. Og hvem ved, måske findes der en bedre løsning for netop dig?

I de nordsjællandske kommuner oplever en række borgere, erhvervsdrivende og sommerhusgæster en mangelfuld og utidssvarende netværksforbindelse. Det gælder både internet- og mobilforbindelse. Derfor er de fire nordsjællandske kommuner gået sammen om at arrangere en bredbåndsmesse. Her står en lang række netværksudbydere klar til at tale med dig om mulighederne for netværk i dit område.

 - En hullet og mangelfuld netværksforbindelse er desværre et problem i flere områder i Nordsjælland. Derfor har vi taget initiativ til en fælles bredbåndsmesse for at skabe direkte dialog mellem forbrugere og udbydere. Forventningen er naturligvis, at messen kan være med til at sikre bedre netværksløsninger i hele Nordsjælland, så det flere steder end i dag bliver muligt at gå på internettet og ringe fra mobilen, siger borgmester i Frederikssund Kommune John Schmidt Andersen på vegne af de fire nordsjællandske borgmestre.

Tid og sted

Bredbåndsmessen bliver holdt i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 5, 3550 Slangerup torsdag den 12. maj 2016 kl. 17-20. Udbydere som TDC, Yousee, Dansk Kabel TV og mange flere har allerede meldt sig klar til messen.