Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

29. april 2016Er du tilfreds med din netværksforbindelse?

Torsdag den 12. maj 2016 inviterer Frederikssund, Gribskov, Halsnæs og Hillerød Kommuner til bredbåndsmesse. Her kan du som privat forbruger eller erhvervsdrivende komme i dialog med et bredt udvalg af internet- og teleleverandører. Og hvem ved, måske findes der en bedre løsning for netop dig?

28. april 2016Bliv cykelpilot på Nordhøj

Omsorgscenteret Nordhøj og Ældresagen i Skibby søger frivillige, der vil tilbyde beboerne en cykeltur. To el-cykler står klar til brug.

28. april 2016Musikskolen spillede for fulde huse

1.100 borgere fik sig i går en dejlig oplevelse i Gymnasiets sal da Musikskolen og 160 elever i 4. klasse på Ådalens Skole, Fjordlandsskolens afd. Skibby og Trekløverskolens afd. Græse opførte ALBA, en musikforestilling skrevet af komponisten Jan Sommer.

27. april 2016Babycaféer i maj 2016

I maj måned tilbyder Frederikssund Bibliotekerne to babycaféer for forældre på barsel og deres babyer.

26. april 2016Selsø Slot er klar til at slå dørene op

Når Selsø Slot åbner 4. maj med årets lystfest inspireret af maskeballerne på Marie Antoinettes tid, bliver det startskuddet til en spændende sæson med flere nyskabelser.

25. april 2016Første spadestik tiltrak flere hundrede borgere

Der har været talt om behovet i hen ved 50 år, og mandag den 25. april 2016 oprandt så dagen hvor transportminister, borgmester, bestyrelsesformand og kommunens borgere kunne tage første spadestik til en ny fjordforbindelse over Roskilde Fjord.

25. april 2016Frederikssund Kommune med i stort biogasprojekt

Biogas er kommet i fokus, og derfor har Frederikssund Byråd bevilget midler til kommunens deltagelse i et internationalt biogasprojekt der skal skabe vækst og beskæftigelse.