Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
1. december 2016

Succes for integrationsmesse

Det var 150 flygtninge bosat i Frederikssund Kommune, der – via Jobcenter Frederikssund - havde inviteret det lokale erhvervsliv til integrationsmesse. Og mere end 100 virksomheder kvitterede for invitationen ved at møde op i Frederikssund Hallen den 24. november.

Skabe kontakt

Formålet med messen var at skabe kontakt mellem de nytilkomne borgere og erhvervslivet – med henblik på at vise CV’er frem og forhåbentlig lære hinanden bedre at kende. Og der blev skabt masser af kontakter. Efter messen er der nemlig indgået i alt 112 aftaler om yderligere dialog, og det er et meget flot resultat, vurderer Amalie Liljetoft Pedersen, der er afdelingsleder i Aktiv Indsats på Jobcenter Frederikssund.

- Deltagerne har kun meldt positivt tilbage om messen, og det skaber gode forhåbninger for fremtiden, at der er kommet 112 forhåndsaftaler ud af det, siger hun.

Forhåbningen er, at de kommende samtaler mellem de nye borgere og virksomhederne munder ud i enten praktikforløb, ansættelse med lønstilskud eller ordinær beskæftigelse.