Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
7. december 2016

Ny skoleleder på Trekløverskolen

Når det nye år begynder bliver det med en ny skoleleder på Trekløverskolen. Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at ansætte Joy Frimann Hansen i stillingen. Hun tiltræder den 1. januar 2017.

Joy Frimann Hansen kommer fra en stilling som skoleleder på Tingbjerg Skole i København. Her har hun været skoleleder siden 2006. Skolen er en mangfoldig skole, der har været gennem en kulturændring, og de 10 år på skolen har givet en stor erfaring som skoleleder. Inden hun kom til Tingbjerg Skole var hun afdelingsleder på den tidligere Åbjergskolen i Frederikssund.

- Joy er en erfaren og dygtig leder, der har nogle flotte resultater bag sig fra Tingbjerg Skole. Jeg er rigtig glad for, at Joy begynder som skoleleder på Trekløverskolen til januar. Joy medbringer ud over stor ledelseserfaring en masse erfaringer fra Københavns Kommune, som jeg er overbevist om, at vi kan drage nytte af. Endelig glæder det mig at Joy efter 10 år ude nu vender tilbage til Frederikssund Kommune, siger Paw Holze Nielsen, børne- og skolechef i Frederikssund Kommune.

- Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle skolevæsenet i Frederikssund Kommune og jeg glæder mig til igen at arbejde i Frederikssund. Jeg er meget interesseret i skoleudvikling og jeg ser den nye læringsreform som en god platform til at få sat læring og børns trivsel i fokus. Det bliver spændende at skulle arbejde med udviklingen af Trekløverskolen sammen med medarbejdere, ledelse og forældre, siger Joy Frimann Hansen.

Joy Frimann Hansen er 57 år, har to voksne sønner og bor til daglig i Græse, hvor hun har boet siden 1988. Hun bor på en gård sammen med to andre familier.