Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
15. december 2016

Ny Fritids- og Kulturchef i Frederikssund Kommune

Anders Munch Skovgren er ansat som ny Fritids- og Kulturchef i Frederikssund Kommune blandt 59 ansøgere. Han har et indgående kendskab til folkeoplysnings- og idrætsområdet fra ansættelser i Frederikssund Kommune og andre kommuner, herunder som leder af Idræt og Fritid i Gentofte Kommune i tre år.

Frederikssund Kommunes nye chef for fritid og kultur er i dag ansat som chefkonsulent i kommunen og har i næsten seks måneder været konstitueret som Fritids- og Kulturchef. Anders Munch Skovgren er 42 år, uddannet folkeskolelærer og med lederuddannelser fra blandt andet Danmarks Idrætsforbund. Ud over stor kommunal erfaring har Anders Munch Skovgren også været frivillig leder.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet som Fritids- og Kulturchef og bruge mine erfaringer og indblik til at vi kan indfri kommunens store ambitioner på fritids- og kulturområdet. Borgerne skal have tilbud af høj kvalitet, og det kræver et tæt samspil mellem kommune, kulturelle institutioner, frivillige foreninger og borgere. Det ser jeg frem til at stå i spidsen for sammen med ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere, siger Anders Munch Skovgren.

Direktør for Opvækst, Uddannelse og Kultur Jan Milandt glæder sig til samarbejdet:

- Med Anders Munch Skovgren som Fritids- og Kulturchef får vi en chef med visioner og store kompetencer. Han vil med sin store erfaring med folkeoplysning, med inddragelse af frivillige ledere og sine analytiske evner kunne bidrage rigtig godt til udviklingen i Frederikssund. Nogle af de første milepæle vil være at få vores mange kulturelle foreninger og kulturelle fyrtårne i spil i endnu højere grad end i dag i opfyldelsen af vores fritidspolitik. Dette skal ske i samarbejde med de kulturelle foreningers frivillige ledere, medarbejdere og ledere, samt sikre gode processer for den fortsatte udvikling af idrætsbyen, etablering af havnebad og skabe rammerne for det nye hovedbibliotek på Fioma. Anders Munch Skovgren er god i dialogen med de frivillige, og det kommer både idrætten og kulturen til gavn, siger Jan Milandt.

Anders Munch Skovgren bor med sin kone og tre børn i Vallensbæk. Han tiltræder formelt i stillingen 1. januar 2017.