Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
21. december 2016

Næsten ’udsolgt’ til Kinesisk Nytår

Hvorfor ikke indlede 2017 med et fortryllende kinesisk danse- og teatershow?

Sådan lød spørgsmålet til borgerne i Frederikssund, Ballerup og Egedal, der er inviteret til ’Kinesisk Nytår’ i Smørum af de tre Bycirkelkommuner for at fejre samarbejdet med Kina.

Og svaret kom hurtigt på billetsiden billetto.dk, hvor de 600 gratis billetter blev lagt ud den 13. december.

I Ballerup er der blevet ’udsolgt’ på få dage. I Egedal er der kun enkelte billetter tilbage, mens der stadig er nogle få at hente i Frederikssund på billetto.dk

- Det bliver en fantastisk flot forestilling, så vi havde også en klar forventning om, at borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund ville tage godt imod tilbuddet. Men at de fleste billetter ville blive revet væk på få døgn er en positiv overraskelse, siger Egedals borgmester Willy Eliasen, der har formandskabet i Bycirklen i 2017.

’Kinesisk Nytår’ er et kinesisk danse- og teatershow med 'The Hubei Art Troupe', der med akrobater, musikere, dansere og sangere formidler oprindelig kinesisk kultur i et væld af lys, farver og musik.

Forestillingen finder sted fredag den 13. januar kl. 19.00 i Smørum Kultur- og Idrætscenter, hvor også Kinas ambassadør Mr. Liu Biwei deltager.