Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
26. december 2016

Diger udlægges i Frederikssund

Mandag morgen kl. 9.00 påbegynder beredskabet udlægning af mobile diger – de såkaldte watertubes – i midtbyen af Frederikssund.

Frederikssund Havn

Arbejdet starter omkring Frederikssund Havn, hvor der lægges watertubes ud langs Nordkajen (på havnepladsen foran Toldboden og Føtex) samt på Stenværksvej.

Det betyder at Stenværksvej og Nordre Pakhusvej lukkes, og beboerne på Sydkajen og Nordre Pakhusvej opfordres til at flytte deres biler, og parkere andre steder - fx på parkeringspladsen ved Føtex. 

Kort over koter og watertubes på havnen i Frederikssund.Kort over koter og watertubes på havnen i Frederikssund. Klik på kortet for at se det i større PDF-udgave.

Watertuben der er indtegnet på kortet ved Nordre Pakhusvej udlægges kun ved vandstandsstigning over to meter, og det forventes ikke.

Området omkring Færgevej og Kronprins Frederiks Bro

Cirka ved middagstid mandag påbegyndes udlægning af watertubes langs J.F. Willumsensvej og Strandvej samt langs Færgevej fra J.F. Willumsens Vej frem til Lille Færgevej.

Også her betyder udlægningen af Watertubes af færdsel på Strandvej ikke vil være muligt fra først på dagen lørdag.

Kort over koter og watertubes langs Færgevej, Strandvej og J.F. Willumsensvehj. Kort over koter og watertubes langs Færgevej, Strandvej og J.F. Willumsensvej. Klik på kortene for at se det i større PDF-udgave.