Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
24. september 2015

Mange vil gerne bo i Vinge

Første udbudsrunde af byggegrunde i Deltakvarteret i Vinge blev en stor succes. I alt var 23 villagrunde udbudt til salg, og der er kommet bud på mere end halvdelen af grundene.

Også priserne vækker tilfredshed. Grundene blev udbudt til en mindstepris på kr. 375.000,- men gennemsnitsprisen for en grund blev på kr. 410.000,-.

En glad borgmester

Historien vækker glæde hos borgmester John Schmidt Andersen (V):

 - Det er over al forventning at vi allerede har fået bud på over halvdelen af grundende i Deltakvarteret, siger han.

Og han er ikke ene om, at være glad. For 13 familier ser det ud til at drømmen om at bygge eget hus, og flytte ind i Danmarks nye bæredygtige by Vinge, snart bliver realiseret. De har nemlig budt på en villagrund i Deltakvarteret, der er Vinges første bydel, og købsaftalerne er klar til at blive underskrevet.

Grundene blev udbudt til salg via Frederikssund Kommunes ejendomsmægler i Deltakvarteret, EDC Poul Erik Bech. Budrunden begyndte 16. august og lukkede 14. september. Ved budrundens afslutning var der indleveret 11 bud på grunde i Deltakvarteret. Oven i de 11 familier der har budt har endnu to familier budt på en villagrund i Deltakvarteret.

 - Vi tilbyder nogle helt unikke grunde i Nordsjælland med en række krav til bebyggelsen. Det er det eneste område hvor man har så frie rammer til at bygge sit drømmehus. Det er fantastisk at 13 familier allerede har set de store muligheder vi tilbyder siger kommunens projektchef, Thomas Sichelkow fra Frederikssund Kommune.

Borgmester John Schmidt Andersen tager første spadestik. Foto Kenneth Jensen.
Det er ikke længere siden end maj måned at det første spadestik blev taget til det nye Deltakvater.

Overtagelse i august 2016

Byggemodningen er stadig i gang i området, og de kommende grundejere kan overtage deres grund til august næste år. Der er byggemodningen i området helt færdig med bl.a. det Delta der lægger navn til det første boligkvarter, så ænderne kan plaske rundt og al beplantning er etableret.

 - Vi glæder os til at byde de familier, der har budt på grundene velkommen i Frederikssund Kommune, siger borgmester John Schmidt Andersen.

Der er ingen tvivl om at Deltakvarteret bliver et livligt område med børnelatter og leg på de fælles villaveje, for stort set alle, der flytter ind har små børn eller børn på vej.

Foto: KEJE.