Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
14. september 2015

Hvad skal du lave i efterårsferien?

Vejret er et helt tydeligt tegn på at efteråret er i gang og vi går i mod mørkere og koldere tider. Men det behøver bestemt ikke blive kedeligt af den grund.

Masser af aktiviteter

I efterårsferien er der en masse aktiviteter for børn og familier i hele Frederikssund.

På Selsø Slotkan du hjælpe kokken med at finde opskriften på kammerherrens yndlingsret. Du kan skyde med Jørlunde Skytteforening og deltage i skakturnering med Frederikssund Skakforening.

På J.F. Willumsen kan du arbejde med linoleumstryk og Svanholm inviterer til græskarværksted. Frederikssund Bibliotekerne tænder iPads så du kan spille Minecraft med dine venner eller du kan boltre dig i LEGO’ens uendelige mange muligheder.

Slangerup Svømmeklub afholder Aquacamp, på Frederikssund Museum kan du lege historiedetektiv og endelig kan du på Jægerspris Slot se TeaterTaskens forestilling om Nathalie på 12 der bor på en døgninstitution. I forbindelse med forestillingen er der rundvisning på Jægerspris Slot. 

Det er kommunens fritidsudvalg der står bag initiativet. Det er blevet til på baggrund af de gode erfaringer med de årlige sommeraktiviteter arrangeret af kommunens foreninger og kulturinstitutioner.

Læs mere om efterårsaktiviteterne.