Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
29. oktober 2015

Villagrunde udsolgt i Deltakvarteret

Frederikssund Kommune har haft stor succes med at udbyde villahusgrunde i Vinges første boligområde Deltakvarteret. Nu følger den spændende opgave at få solgt rækkehusgrundene i kvarteret.

 - Vores villagrunde er udsolgt efter kun to måneder. Dermed har realiseringen af Vinge fået den bedste start vi kunne forstille os, og vi glæder os til at forsætte i samme gode stil, både med udbuddet af rækkehusgrunde og i fremtiden, når stationen og Vinge C bliver bygget, siger borgmester John Schmidt Andersen.

Borgmester John Schmidt Andersen byder velkommen ved nabotræf 27. oktober 2015. Foto: Kenneth Jensen.
Borgmester John Schmidt Andersen byder velkommen ved nabotræf 27. oktober 2015, og fortæller om Deltakvarteret.

Borgmesteren har også god grund til at være tilfreds. Interessen for villagrundene har været så stor at der er en venteliste til grunde. Og det er med den succes i baghovedet at Frederikssund Kommune nu i samarbejde med mægler EDC Poul Erik Bech sætter 36 rækkehusgrunde til salg.

 -Vi sælger rækkehusgrundene i klynger af tre til seks grunde, fortæller borgmester John Schmidt Andersen. Det har vi valgt at gøre, for at også mindre developere og bygherrer kan få en mulighed for at byde ind med spændende rækkehusbyggerier. 

Alle kan komme med bud

Alle - både små og store - kan komme med bud, når rækkehusklyngerne kommer i udbud 2. november 2015.

  - Vi vil gerne have, der kommer variation i byggeriet i Deltakvarteret, og vi ved, at der er mange dygtige mindre virksomheder og bygherrer, som kan byde ind. Dem, vil vi gerne imødekomme,  fortæller John Schmidt Andersen.

Derfor holder kommunen et informationsmøde omkring udbuddet d. 13. november fra 12-14, hvor alle interesserede er velkomne til at møde op.

 - Det er vores ønske i Frederikssund Kommune at imødekomme alle virksomheder, store som små, har mulighed for at få kendskab til og byde ind i udviklingen af Vinge. Derfor ser vi gerne at alle interesserede henvender sig til mægler og møder op til informationsmødet, slutter borgmesteren.

Fakta

Udbuddet af de 36 rækkehusgrunde begynder 2. november 2015.
Der udbydes otte klynger med rækkehuse.
I de mindste klynger er der tre grunde i de største klynger er der seks grunde.

Foto: KEJE.