Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
20. oktober 2015

(U)hyggelig halloween på bibliotekerne

Det har længe været kendt at loftsrummet på Frederikssund Bibliotek er hjemsøgt.

Fredag den 30. oktober kan modige børn fra seks år udforske loftets hemmeligheder, når biblioteket op til halloween fjerner de tunge lænker der har holdt loftet forseglet i mange år.

Loftrummet er åbent for besøgende i tidsrummene fra kl. 17.00 til 17.30, 17.30 til 18.00, 18.00 til 18.30 og 18.30 til 19.00. Hvis du ikke kan vente til om aftenen, så kig forbi Frederikssund Børnebibliotek hvor man varmer op til halloween allerede fra klokken 13.

Er du en af de modige, som tør at besøge det hjemsøgte loft? Så husk at bestille en gratis billet på dit lokale bibliotek eller via bibliotekernes hjemmeside. Kom udklædt og medbring en lommelygte.

Heksehoved ved Halloween på Biblioteket. Foto: Kenneth Jensen.
Heksehoved ved Halloween på Bibliotekets loft. 

Uuuhyggeligt livlig lørdag i Jægerspris

Lørdag den 31. oktober slår biblioteket i Jægerspris dørene op til Livlig Lørdag med masser af kreative aktiviteter for byens børn.

Om formiddagen fra kl. 10.00 til 12.00 gør man klar til halloween med bl.a. papirklip og mandarinlygter som du bagefter kan tage med hjem og bruge til at sprede uhyggelig Halloweenstemning derhjemme.      

Livlig Lørdag vender tilbage til Jægerspris Bibliotek den 28. november, hvor der laves lyslanterner. Sæsonen sluttes af den 19. december med julehygge, nisser, musik og gløgg.

Arrangementet er for børn i alle aldre. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Vi ses til en uuuhyggeligt livlig lørdag på Jægerspris Bibliotek.

Foto: KEJE.