Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
28. oktober 2015

Nabotræf i Vinge

Stemningen var forventningsfuld og der blev kigget interesseret på de andre deltagere, da Frederikssund Kommune i mandags have inviteret til ”Mød-din-nabo” arrangement for grundejerne i Deltakvarteret i Vinge.

 

Borgmester John Schmidt Andersen byder velkommen. Foto: Kenneth Jensen.Borgmester John Schmidt Andersen byder de nye beboere - og naboer - velkommen.

 

Borgmester John Schmidt Andersen bød velkommen, og kunne fortælle nyheden om, at alle villagrundene i kvarteret nu er solgt.

 

 - I kan tro, vi har glædet os til at møde jer.” indledte borgmesteren sin velkomst, og det er da også resultatet af mange års planlægning og forventninger i Vinge, som kulminerer, når de første pionerer flytter ind.

 

De mmindste havde selv taget byggemaskiner med. Foto: Kenneth Jensen.
En af de mmindste nye beboere havde selv taget gravemaskine med, og kastede sig straks over kortet af den nye by sammen med sin mor.

 

Aftenen bød på en navnerunde, hvor de mange familier blev præsenteret. Flere generationer fra en familie har købt grund og flytter ind side om side, lige som to svigerinder i fremtiden også bliver naboer.

 

De nye beboere satte navne på deres nye ejendomme. Foto: Kenneth Jensen.
De nye beboere satte navne på deres nye ejendomme, og fortalte lidt om sig selv og deres familier.

 

At Deltakvarteret bliver et område med børn i alle aldre, er der heller ingen tvivl om. Der er fra endnu ikke født til store teenagere, som kommer til at slå deres folder omkring Deltaet.

 

Kortet over den nye by blev studeret flittigt. Foto Kenneth Jensen.
Kortet over den nye by blev studeret flittigt af nye beboere i alle aldre.

 

Foto: KEJE.