Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
23. marts 2015

50 timers gratis arbejde til ispigen

Den 21-årige iværksætter Christina Jørgensen, som står bag soyaismærket Chriis, fik dagens største bifald, og oven i 50 timers gratis arbejde, da hun torsdag eftermiddag fortalte om sin virksomhed på Frederikssund Kommunes erhvervskonference på Bautahøj.

Visitkort med hjælp

170 erhvervsledere deltog i arrangementet, og journalist Stener Glamann fra Tankegang, der interviewede Christina Jørgensen, bad alle interesserede om at tilbyde to timers gratis hjælp til Chriis.

Hænderne fløj i vejret, og 25 erhvervsfolk afleverede deres visitkort med en lille beskrivelse af den hjælp de vil give til det lille isfirma i Jægerspris. Der er gratis markedsføring, regnskabshjælp, fotografering og buskørsel på vej. Og så var der flere interesserede kunder.

Dagens tema var netop at skabe vækst, og Chriis har nu over 100 nye venner som vil følge det et år gamle firma i dets vej mod succes. Christina Jørgensen selv har store ambitioner med den lille virksomhed, der laver økologisk, allergivenlig og velsmagende is til cafeer, restauranter, butikker og andre interesserede.

Dialog med virksomheder

Konferencen var den første af sin slags, og et led i Frederikssund Kommunes nye erhvervspolitik, hvor dialog med virksomhederne er i højsædet. Derfor var formanden for Vækstudvalget, Ole Søbæk, også rigtig glad for fremmødet.

- Vi politikere elsker at træffe beslutninger, men de bliver bedre når de også har forbindelse til virkeligheden. Vi vil meget gerne høre hvad der er vigtigt for jer, sagde udvalgsformanden.

Førende mediehus

Dagen bød også på to spændende historier fra lokale virksomheder. Karina Hoffmann fortalte om etableringen af mediehuset House of Link i Frederikssund. Det er et samarbejde mellem en række små virksomheder i kommunikationsbranchen, og ambitionen er at blive Nordsjællands førende mediehus.

Moderne lygtepæle

Adm. direktør Adnan Özari fra DanIntra i Frederikssund fortalte om virksomhedens vellykkede turnaround som er gennemført siden 2007.

DanIntra designer og sælger lygtepæle, og har været med til at udvikle nye standarder og en stribe nye produkter. Moderne lygtepæle kan skifte farve om aftenen og give sig, så de kan bremse en bil i stedet for at slå fører eller passagerer ihjel.

Dagens program blev koblet sammen af direktør Claus Steen Madsen fra Frederikssund Kommune, som også gav deltagerne en opdatering på det store byprojekt i Vinge.

Se billeder fra dagen.