Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
12. maj 2015

Igen tid til Blå Nat i Jægerspris

Kulturhuset Rejsestalden byder igen op til en forrygende kulturnat i Jægerspris for folk i alle aldre. Det sker fredag den 22. maj 2015 kl. 16-22. 

Årets program byder på oplevelser i hele byen. Hovedgaden forvandles til gågade, som aldrig har været større. Den spærres af fra Vinkelvej til Lejrvej i tidsrummet kl. 15.00 til 22.00.

Alt fra plankerekord til fodvask

Igen i år kan man handle i byens butikker hele aftenen og opleve at mange af butikkerne har gjort noget særligt ud af denne aften, og der vil foregå spændende ting i alle afkroge af Jægerspris by.

Man kan bl.a. få sine fødder vasket af præsten i Draaby Kirke, deltage i en rundvisning på Møllen eller hos Jægerspris Amatør Scene. Eller hvad med at besøge byens nye café JØRHS Kaffelab? Man kan besøge Museet på Jægerspris Slot, som holder ekstraordinært åben til reduceret pris, se Shaolin Kung Fu Klub’s flotte show ved Bentes Blomsterhjørne eller heppe på Tom Hoel som vil forsøge at slå verdensrekorden i Planke. For blot at nævne få af de mange aktiviteter der kan opleves i den festramte by.

Arkivfoto fra 2013, hvor Blå Nat igen var velbesøgt. Foto: Kenneth Jensen.
Blå Nat er altid lidt af et tilløbsstykke. Således også i 2013 hvor dette billede er taget.

70 boder ved Dannermarked

Der er traditionen tro Dannermarked med over 70 aktører. Det foregår rundt om Rejsestalden samt på den afspærrede del af hovedgaden.

Her kan man bl.a. se en udstilling af motorcykler og veteranbiler, besøge Projektvognen fra Frederikssund Ungdomsskole, møde politikere, besøge diverse informationsboder, vinde et besøg til det hemmelige viskelædermuseum, møde Jægerspris Netværk og købe en tur i en gammel flot bil, hvor overskuddet går til Børn, Unge og Sorg.

Musik på scenen

Rejsestalden præsenterer god musik fra scenen, på gårdspladsen og på hovedgaden, hvor Niels Sømand er munter konferencier. Her kommer Percussionation og Percussion All Stars fra Frederikssund Musikskole, Baunehøj Efterskoles 100 mands kor, det lokale band Velvet Lines og Kenn Lending Blues Band. Som fast indslag overrækkes Rejsestaldens Kulturstokpris.

Vi lover, at det også bliver en fryd for maven at komme til Blå Nat i 2015, hvor en masse kulinariske oplevelser venter.

Se mere i programmet, der kan downloades fra Kulturhuset Rejsestaldens hjemmeside.

Foto: KEJE.