Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
22. juni 2015

Skaterbane i Frederikssund bliver en realitet

Pengene er bevilget, placeringen er besluttet og entreprenørerne - FSR Beton - har været på besigtigelse.

Valget af entreprenører faldt på FSR Beton, som udover at være konstruktører også selv skater. De ved derfor hvad der skal til. Som de skriver på deres hjemmeside: Vores overflade er spejlblank, glat og jævn og vores konstruktioner har en høj holdbarhed.

Den 9. august 2015 kl. 15 kan du møde Balder og Klaus fra FRS Beton og give dine inputs til, hvad skaterbanen i Frederikssund skal indeholde.

Fritidsudvalget har bevilget 500.000 kr. til den ny skaterbane, som kommer til at ligge ved Frederikssund Hallen.

For udvalgsformand Morten Skovgaard har det været vigtigt at vælge en løsning, hvor brugerne rent faktisk involveres i det der skal laves: - FSR Beton er professionelle inden for to helt centrale områder: konstruktion og skate. Og så lægger de vægt på at involvere brugerne inden de begynder at støbe – så indflydelsen bliver helt reel. Det er en stor styrke for et projekt som dette.

FSR Beton har travlt for tiden – der er nemlig stor interesse for lige netop det de kan: konstruere skateområder med det rigtige underlag og formet efter ønsker fra dem som skal bruge banen. Så selvom man måske kunne ønske sig at byggeriet allerede gik i gang i dag, må tålmodigheden strække sig lidt endnu.

Processen sættes i gang den 9. august 2015, og skaterbanen forventes at stå klar i løbet af efteråret. Heldigvis kan den også bruges i vinterhalvåret – og den holder i mange år!

Foto: Sofie Myschetzky