Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo
22. juni 2015

Livlig Lørdag

Det er tid til at holde sommerferie for alle skolebørn. Det er tid til at slappe af, og måske tage i sommerhus. Jægerspris Bibliotek holder også sommerferie i forhold til den betjente åbningstid.

Jægerspris Bibliotek har selvfølgelig åbent hele sommeren fra klokken 7.00 til 22.00 hver eneste dag for selvbetjening, men i uge 27 og uge 28 skal man til et af de andre biblioteker i Skibby, Frederikssund eller Slangerup for at få personlig hjælp og vejledning. Personalet er tilbage på Jægerspris Bibliotek i uge 29.

Åndelig og fast føde

Lørdag den 27. juni 2015 byder biblioteket på oplæsning, et rundstykke, juice og en kop the/kaffe. De har også fundet en masse sommerferielæsning frem som du kan låne med hjem.

Mulighederne for at få læst en god historie og formiddagshygge sammen med hele familien på Livlig Lørdag er den tredje ud af en lang række Livlig Lørdag på Jægerspris Bibliotek.

Den sidste lørdag i hver måned kan du godt forvente at der sker lidt ekstra på Jægerspris Bibliotek. Det lokale bibliotek vil gerne kræse ekstra for alle bibliotekets lørdags-besøgene, og har også til efteråret planlagt forskellige aktiviteter på Livlig Lørdag. 

Det er ganske gratis at deltage på Livlig Lørdag, og der er ingen tilmelding. Du møder bare op.