Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
28. juni 2015

800 til Fællessang på Charlie

Der blev skævet noget til vejrudsigten i dagene op til lørdag, og på selve dagen blev der bedt lidt ekstra til både meteorologer og vejrguder om at det varslede skybrud ikke skulle blive alvor.

Om det var bønnerne der hjalp vides ikke, men sikkert er det at der ikke kom noget skybrud, og regnen heldigvis kun kom i moderate mængder der ikke for alvor kunne skræmme borgerne i Frederikssund væk, når nu chancen for at medvirke i optagelserne af hele to af de populære TV-programmer "Fællessang på Charlie" bød sig - nærmere bestemt på Slangerup Speedway Center.

Så selv om lydprøverne fra klokken 15.00 ikke var noget stort tilløbsstykke, og bekymringen begyndte at melde sig, så var bænkerækkerne og de 800 pladser fyldt op da optagelsen af første udsendelse skulle i gang klokken 18.00 - alt imens regnen stort set var stilnet af.

Kirsten Siggaard blandt publikum. Foto: Kenneth Jensen.
Kirsten Siggaard bevægede sig hjemmevandt rundt blandt det lokale publikum, og både sang og snakkede med folk. 

Johnny Reimer blandt publikum. Foto: Kenneth Jensen.
Også Johnny Reimer forlod for en stund scenen for at trodse støvregnen, og gå rundt blandt et feststemt publikum på bænkerækkerne midt på speedwaybanen.

Dermed var rammen sat for nogle fornøjelige timer med fællessang under ledelse af Johnny Reimer og Kirsten Siggaard, der gav den af fuld hals både fra scenen og blandt publikum. I løbet af udsendelserne fik de hjælp på scenen af både Dieters Lieder, Pernille Højmark, Martin og Stine, Nadia Stein og Allan Mortensen.

Tilfreds koncertarrangør

Hos kommunens chef for kultur-, fritid og dagilbud, Paw Holze Nielsen, var der tilfredshed at spore med dagens arrangement:

 - Fremmødet er omtrent som vi havde håbet. 800 tilskuere er slet ikke ringe når vi tager vejret i betragtning. Det er faktisk fuldt tilfredsstillende, sagde kulturchefen, der selv havde været hjælper og slæbt på bænkerækker hele formiddagen.

Pernille Højmark giver den som John Mogensen. Foto: Kenneth Jensen.
Pernille Højmark giver den som John Mogensen.

Martin og Stine med sangen det er sommer, det er sol.... Foto: Kenneth Jensen.
Martin og Stine med sangen det er sommer, det er sol....

Det pæne fremmøde gav også godt salg for Speedwayklubben der stod for både grillmad, øl, kaffe og kage dagen igennem, og dermed fik en chance for at tjene lidt penge til deres klubarbejde.

Der var i hvert fald fyldt godt op i spiseteltet, og køen var lang både både ved baren og grillen før koncerterne og i pausen.

Der var pænt fyldt op i spiseteltet på Speedwaybanen. Foto: Kenneth Jensen.
Der var pænt fyldt op i spiseteltet på Speedwaybanen.

Det var heller ikke kun lokale borgere der havde fundet vej til Slangerup Speedway Center. Også et par af medlemmerne af Fede Finn og Funny Boyz lagde vejen forbi, og overværede optagelserne - og en snak med Kirsten Siggaard blev der også tid til under optagelserne.

Fede Finn og Funny Boyz kiggede forbi. Foto: Kenneth Jensen.
Fede Finn og Funny Boyz kiggede forbi.

På TV til september

De to udsendelser som blev optaget i lørdags sendes begge på TV2 Charlie første gang i september måned. Så hold øje med tv-programmet når sommeren går på hæld.

Foto: KEJE.