Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
7. januar 2015

Rejsestalden jazz'er i uge 4

Kulturhuset Rejsestalden inviterer til tre forrygende jazzkoncerter. fra den 21. til 23. januar kl. 20.00 – ca. 22.30. 

Onsdag den 21. januar spiller Carl Winther & The Grand Beat forrygende moderne jazzfusion.

Trioen består bl.a. af børn og børnebørn af Danmarks helt store jazzikoner, og nyder både national og international anerkendelse. De spiller udelukkende originale kompositioner.

Torsdag den 22. januar spiller Kjeld Lauritsen Trio featuring Miriam Mandipira.

Koncerten bliver en lækkerbisken for elskere af både jazz og blues, med alt fra swingende jazz over smukke ballader til svedig blues og funkmusik. Alt udført på et højt professionelt niveau og med stor spilleglæde.

Politiken skriver bl.a. ifm. pladeudgivelse: “Lauritsen har den fede tegnedreng fremme for at betale af på gælden til orgeljazztraditionen og dens rødder i blues, gospel og soul. Det gøres med fynd og klem i et af årets flotteste og mest effektive pladeåbninger” (…) “et spontant instrumentalt overskud på højt niveau”.

Fredag den 23. januar spiller OverJive og så er det tid til at kridte danseskoene.

OverJive har nemlig blot et eneste mål: At skabe fest, dans og glæde hvor end de spiller. Med en perlerække af dansevenlige jivehits på repertoiret er det umuligt for både ung som gammel at stå stille når bandet går på scenen. Publikums kendskab til genren er underordnet. Bandet leverer et underholdende helhedsshow, hvor spilleglæden vælter ud over scenekanten og vækker minder fra forgangne tider. Dermed er scenen sat for et jive-fyrværkeri uden lige.

Billetter

Koncerterne holdes i Kulturhuset Rejsestalden, Hovedgaden 29 A i Jægerspris. Billetter købes via husets hjemmeside.

Jazzfestival 2015