Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
21. januar 2015

Henrik Rindum fortæller om misbrug

Hvad kan du gøre hvis din ven eller søn/datter begynder at misbruge rusmidler?

SSP og Ungdomsuddannelserne på Campus Frederikssund har inviteret Henrik Rindom til Frederikssund. Her vil han give et oplæg om hvad kan du gøre hvis din ven eller søn/datter begynder at misbruge rusmidler. Derudover vil Henrik Rindom komme ind på vores tids udfordringer om rusmidler.

Henrik Rindom er forfatter til flere videnskabelige artikler og bøger hvoraf den nok mest kendte, Rusmidlernes Biologi, er optrykt i 60.000 eksemplarer. Han bruges ofte som ekspert i misbrugsspørgsmål i medierne, ligesom han undertiden deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat om emnet. Han er overlæge med tilknytning til Hvidovre Hospital, dels Stofrådgivningen i København.

Oprindeligt tog Rindom en uddannelse som maskinarbejder, men søgte senere ind på medicinstudiet ved Aarhus Universitet hvorfra han blev cand.med. i 1982. Han efteruddannede sig senere til speciallæge i psykiatri og har her særligt beskæftiget sig med såvel alkohol- som stofmisbrug. Han har siden 2001 foruden sin ansættelse ved Hvidovre Hospital været tilknyttet behandlingstilbuddet Stofrådgivningen som psykiater.

Åbent foredrag og debat

Torsdag den 26. februar kl. 19.00 til 21.00 inviterer SSP til et åbent arrangement med Henrik Rindom for alle unge og forældre. Der ud over vil Henrik Rindom komme ind på vores tids udfordringer om rusmidler som han ser det. Der vil være god mulighed for spørgsmål og debat.

Fredag den 27. februar kl. 10.00 til 11.30 er det Campus og SSP Frederikssund der inviterer deres elever til foredraget.

Begge arrangementer afholdes på Frederikssund Gymnasium, Odinsvej 4, 3600 Frederikssund.