Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
25. februar 2015

Mor til misbruger taler ud

Mandag den 9. marts  kl. 19.00 til 21.30 kan du på Jægerspris Bibliotek høre Ulla Geer Jakobsen fortælle om at være mor til en misbruger.

Ulla Geer Jakobsen vil komme ind på vigtigheden af at sige nej til en misbruger, vigtigheden af at holde fast, vigtigheden af stadig at støtte og hjælpe sin misbruger, men på den gode måde .

Alle kan komme i en form for misbrug eller være vidne til det, enten gennem en kollega, en nær ven/veninde eller et nært familiemedlem. Det findes i alle sociale lag og derfor er det vigtigt, at vide noget om det, vide hvordan vi kan, eller bør reagere, og jo mere vi alle ved om dette emne, jo lettere kan vi støtte vore kære.

Da dette stadig er et meget stort tabu, er det vigtigt at få åbnet op, lytte til andres erfaringer og gøre brug af hinanden.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

17 års misbrug

Ulla Geer Jakobsen - mor til en msibruger.Ulla Geer Jakobsen vil i løbet af foredraget berette om sin søns og hendes lille families historie med en søn der har været misbruger gennem 17 år. 

 - Jeg vil gerne fortælle om sorgen, smerten, uvisheden, magtesløsheden, men også om en ung mand, der kæmper... Kæmper mod sine indre dæmoner, kæmper mod systemet, kæmper mod sin egen usikkerhed, kæmper med sine abstinenser og sit fortsatte misbrug, siger Ulla Geer Jakobsen.

 - Jeg  vil fortælle om mine kampe med ham, om min egen fraværenhed, min rolle som medmisbruger, beskyttelsen af min anden søn... Og ikke mindst af mig selv.

Deltagelse i foredraget er gratis men tilmelding er nødvendig, og billetter kan bookes via bibliotekernes hjemmeside eller ved henvendelse på dit bibliotek.