Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

9. december 2019
Spar energi i boligen
Frederikssund Kommune har sammen med rådgivere fra Energistyrelsen holdt en række møder i efteråret om, hvordan du sparer energi i din bolig eller fritidshus. Her kan du se eller gense oplæggene fra møderne.
Pengesedler og mønter. Foto: Colourbox.
6. december 2019
Vinge Boulevard tager form
Entreprenørfirmaet M.J. Eriksson er i fuld gang med at anlægge Vinge Boulevard, der skal binde Frederikssundsvej sammen med Vinge Station.
I den ene side af vejen lægges dræn, der skal føre regnvandet til et bassin i nærheden. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.
4. december 2019
Borgernes viden afgørende for ny bosætningsstrategi
Udvalget for By og Land i Frederikssund Kommune har siden seneste kommunalvalg arbejdet med grundlaget for en bosætningsstrategi. Nu skal arbejdet præsenteres for Byrådet ved en midtvejskonference.
Udvalget for By og Land på besøg hos Kulhuse Kultur- og Medborgerhus. Foto Frederikssund Kommune. Foto: Frederikssund Kommune.
3. december 2019
Ejegod vandt handicapprisen 2019
Det blev AKU-center Ejegod, der vandt årets handicappris for deres arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for borgere med funktionsnedsættelse.
Vinder af Handicapprisen 2019 - AKUcenter Ejegod. Med diplomet ses Lulu Duro flankeret af to af brugerne fra Ejegod, Charlotte og Maja. Yderst til højre ses borgmester John Schmidt Andersen..jpg
3. december 2019
Kom til fortryllende kinesisk nytårsshow
Mandag den 13. januar 2020 kan borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund opleve et storslået og betagende kinesisk nytårsshow, når Bycirklen fejrer det kinesiske nytår.
Kinesiske artister i farverige kostumer hopper synkront op i luften.
2. december 2019
Fokus på demens
De otte kommuner i Demensvenligt Nordsjælland arbejder med demens på tværs af kommuner, erhvervsliv og foreninger. På en tværkommunal konference delte de deres viden og resultater med hinanden.
100 personer samlet til konference om demens. Foto: Helsingør Kommune.
2. december 2019
Ny lokal uddannelse godt i gang
Torsdag den 28. november 2019 blev den Forberedende Grunduddannelse (FGU) i Frederikssund og Skibby officielt indviet. De to lokale afdelinger er godt i gang med mere end 100 elever.
Reklame med skolens formål: Faglige kompetencer, personlig udvikling og sociale færdigheder  - Foto Kenneth Jensen.jpg