Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
13. august 2015

Populær børnebogsforfatter gæster Frederikssund

Mette FinderupSommerbogen har igen i år været en succes med mange læsende børn, og næsten 70 børn har allerede afleveret deres boganmeldelser.

Som en festlig afslutning på sommerbogen afslutter Frederikssund Bibliotekerne derfor med et forfatterarrangement med Mette Finderup i Kulturhuset Elværket lørdag den. 29. august 2015 kl. 10.30 til 12.00.

Mette Finderup har skrevet et væld af gode børnebøger, blandt andet serierne om Emmy, Den grønne Ø samt Sværdets Mester – en serie om blod, magi, hævn og forbandede sværd.

Prisvinder

Hun fik i 2010 Orlaprisen for bedste børnebog: ”Emmy – den fedeste sommer …. or not”.

rlaprisen er ikke en hvilken som helst pris, da det er børn og unge der afgør årets vinder. Så det er en populær forfatter der kommer til Frederikssund og er med til at markere sommerbogs - afslutningen, hvor hun vil fortælle om sine bøger, læse op og give autografer. Og biblioteket byder på en lille forfriskning.

Gratis adgang - og præmier i vente

Alle børn har fået invitationen til dette arrangement i anmeldelsesfolderen, men naturligvis kan alle andre børn og voksne tilmelde sig arrangementet på bibliotekernes hjemmeside. Det er gratis at deltage.

Ved forfatterbesøget med Mette Finderup trækkes der lod om præmier blandt alle børn, som deltager denne dag. Hvad præmierne består af er endnu en hemmelighed, så glæd dig.