Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
17. april 2015

Kom og bliv klædt ud

Lørdag den 25. april, bliver der mulighed for at komme og prøve en masse flotte kostumer fra det lokale teater, JAS, på Jægerspris Bibliotek.

Både den store Aprilfestival, og ønsket om at gøre lørdagene endnu mere livlige på Jægerspris Bibliotek, er anledningen til dette arrangement. Ydermere kan man tage et sjovt og anderledes foto af sig selv eller vennerne i de flotte kostumer, og på stedet få lavet sit eget postkort af begivenheden. Måske skal mormor eller farfar have en teaterhilsen?

Billede fra JAS til Livlig lørdag. Foto: Per Gottlieb.jpg
Eksempel på nogle af kostumerne som JAS bruger i deres forestillinger. 

Mulighederne for at prøve flotte kostumer fra JAS og lave sit eget postkort, er det første ud af en lang række Livlig Lørdag på Jægerspris Bibliotek.

”Den sidste lørdag i hver måned kan man godt forvente, at der sker lidt ekstra.

 - Vi vil gerne kræse ekstra for alle bibliotekets lørdags-besøgene, så der vil altid være kaffe på kanden samt en famileaktivitet først på dagen, fortæller lokalkoordinator Merry Kruse.

 - Ja vi har allerede planlagt forskellige aktiviteter, så som hækleværksted, oplæsning mv., så vi glæder os til at se ekstra mange på Livlig Lørdag, tilføjer bibliotekar Tina Tving Stauning.

Det er ganske gratis at deltage på Livlig Lørdag og der er ingen tilmelding. Man møder blot op og deltager i aktiviteterne!

Foto: Per Gottlieb.