Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

12. april 2019
Valg til Europa-Parlamentet den 26. maj
Søndag den 26. maj bliver der afholdt europaparlamentsvalg i Danmark. Men allerede fra den 15. april kan du afgive brevstemme til valget.
Fødder ses under forhænget i stemmebokse. Foto: Colourbox.
10. april 2019
Fem dygtige elever har vundet en tur til Kina
Fem elever fra Frederikssund Kommune skal til efteråret på besøg i Kina sammen med 13 elever fra Ballerup og Egedal Kommuner.Turen har de vundet i en konkurrence, som Bycirklen arrangerer.
Fire af de fem vindere af Kina-konkurrencen samt konsulent i  Center for Børn og Skole Morten Jensen og formand for Uddannelsesudvalget Morten Skovgaard.
9. april 2019
Håndslag på dialog mellem foreninger og kommune
Den 4. april underskrev Frederikssund Idrætsråd, Børne- og Ungesamrådet, Kulturrådet i Frederikssund og Aftenskolernes Samråd hver en samarbejdsaftale med Fritids- og Kulturudvalget.
Udvalgsformand Jesper Wittenburg, Henrik Kysgaard og Lars Møller fra FIR, Alice Linning fra BUS og Per Gottlieb fra KUF.
8. april 2019
Bliv klogere på demens og teknologi
Kender du nogen, som er ramt af demens? Vil du vide mere om emnet og få gode råd? Så kig forbi Sillebroen fredag den 12. april kl. 11-18 og mød konsulenterne fra Frederikssund Kommune.
De tre kvinder, som er Frederikssund Kommunes demenskonsulenter og velfærdsteknologikonsulent. Foto: Frederiksund Kommune.
4. april 2019
Supercykelsti får flere til at cykle
På landsplan er cykeltrafikken faldende, men på supercykelstierne er historien en anden. Og ruten mellem Frederikssund og København er den strækning, hvor cykelpendlerne i gennemsnit kører længst, viser en ny evaluering.
Banner med påskriften supercykelstier. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.
3. april 2019
Idrætsprojekt forbereder børn til skolestart
En fælles idrætsdag for de kommende skolebørn fra børnehusene i og omkring Skibby giver børnene mulighed for at møde alle dem, de kan komme til at gå i skole med, samtidig med at de gennem leg og aktiviteter øver tal, rim og meget mere.
Pige kravler gennem tunnel i forhindringsbane. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen
2. april 2019
Skoler, bibliotek og arkiv samles i Jægerspris
Byrådet har godkendt helhedsplanen for samling af skolerne, biblioteket og lokalhistorisk arkiv i Jægerspris på den nuværende Jægerspris Skole. Intentionen er, at samlingen skal skabe et levende og aktivt område, hvor borgere i alle aldre mødes om mange forskellige aktiviteter.
Kort over Møllevej nr. 100 der viser opdeling af bygningerne til Kærholm afd. Kølholm, Skolen i Herredet og Folkebibliotek samt Lokalhistorisk Arkiv.