Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

8. februar 2019
Elletræer fældes ved Lille Rørbæk
Færdes man i naturen ved Lille Rørbæk fredningen, vil man opleve, at entreprenørmaskiner er i gang med at rydde elletræer. Arbejdet udføres som led i plejeplanen for området.
Entreprenørmaskiner er i gang med at rydde elletræer på det fredede område. Privat foto.
8. februar 2019
Trafikbestilling 2020 i høring
Hvert år skal Frederikssund Kommune bestille det kommende års busbetjening hos Movia. Teknisk Udvalg har besluttet at sende den kommende trafikbestilling i offentlig høring frem til den 28. februar 2019.
En bus holder ved stoppestedet. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.
8. februar 2019
E-sport på skoleskemaet
Kommunikation, motion, strategier og spilforståelse er vigtige ingredienser, når unge i 8. og 9. klasser deltager i valgfaget E-sport/holdsport på Slangerup Skole afd. Kingo. Her handler e-sport nemlig om meget mere end computerspil.
Der spilles selvfølgelig computer, når eleverne har E-sport/holdsport, men der laves også meget andet. Foto: Frederikssund Kommune
7. februar 2019
Nyt rådgivningshus åbnet
Frederikssund Kommune har fået et nyt rådgivningshus, der skal hjælpe og støtte borgere med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer.
Rådgivningshuset p Kilde Alle 7 i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.
6. februar 2019
Gør noget - få det godt
Frederikssund Kommune tilbyder et gratis 12 ugers forløb med titlen ”Gør noget – få det godt”. Det er for mennesker, der har kræft, eller som for nylig har afsluttet behandling for kræft.
Erantis
6. februar 2019
Navn til nyt børnehus er fundet
Det nye børnehus i Skibby kommer til at hedde Børnehuset Savannen. Det har Opvækstudvalget besluttet efter at have fået tre gode forslag indstillet.
Noah og Maria Katarine Nielsen griner sammen. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup
1. februar 2019
Vinge i fremdrift
Udviklingen af byen Vinge går nu i gang igen. Det sker efter at Frederikssund Byråd på mødet den 30. januar 2019 besluttede at udbyde arealer i Vinge til salg.
Nu tager byudviklingen i Vinge på ny fart med et nyt udbud. Foto: Steven Rønnenkamp Holst, Frederikssund Kommune.
1. februar 2019
Advarsel om phishingmails
Frederikssund Kommune har fredag den 1. februar 2019 fået henvendelser fra enkelte borgere og andre kommuner om, at man har modtaget mails fra kommunen som virker mistænkelig – en såkaldt phishingmail.
Frederikssund Kommune advarer om phishingmails. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.
1. februar 2019
Sjov i vinterferien 2019
Vinterferien er lige om hjørnet og det er ved at være tid til at finde ud af, hvad familien skal bruge ferien til. Heldigvis er der planlagt flere forskellige vinterferieaktiviteter rundt om i kommunen.
Kreativ med maling