Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

25. juni 2019
Kronprinsessen indvier Kronprinsesse Marys Bro
Danmarks nye bro, Kronprinsesse Marys Bro, over Roskilde Fjord indvies lørdag den 28. september. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary vil forestå åbningen af broen, der bærer hendes navn.
Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Kenneth Jensen.
24. juni 2019
Borgermøde om Thorstedlund
Der indbydes til borgermøde om forslag til lokalplan 127 for en ny
boligbebyggelse på Thorstedlund.
23. juni 2019
Heksene fløj over fjordlandet
Det var som om vejrguderne gerne ville råde bod på navnlig sidste års fuser med tørke og aflyste bål. Heksene kom i hvert fald godt afsted på en smuk og vindstille aften.
Sankthansbål i Kulhuse. Foto: Kenneth Jensen.
21. juni 2019
M/F Columbus i smult vande
M/F Columbus er trods sine 72 år i topform, og godt i gang med årets sæson på overfarten fra Kulhuse til Sølager - måske med nye rekorder i sigte.
M/F Columbus sejler ud fra Kulhuse mod Sølager. Foto: Kenneth Jensen.
21. juni 2019
Startpakke til frivillige skraldeopsamlere
Flere og flere borgere i Frederikssund Kommune er begyndt at samle skrald op i deres lokalområde for at holde naturen ren. Nu støtter kommunen op om det frivilige arbejde ved at tilbyde praktiske hjælpemidler til affaldsopsamlingen.
En vejvest, en tang, et par handsker og en rulle affaldssække. Det er indholdet af en startpakke til de frivillige affaldsopsamlere. Foto: Frederikssund Kommune.
20. juni 2019
Udbud af vejanlæg i Vinge
Frederikssund Kommune har netop udbudt opgaven med anlæg af adgangsvejene til den kommende S-togsstation i Vinge.
Billedet viser de vejanlæg, der skal etableres frem mod sommeren 2020, og som skal forbinde Vinge Station med Frederikssundsvej (rute 211). Veje markeret med sort etableres af Vejdirektoratet. Veje markeret med rødt etableres af Frederikssund Kommune.
19. juni 2019
Leg og bevægelse for 200 børn i Jægerspris
Glæden var stor, da 200 børn var samlet i Jægerspris onsdag formiddag til idrætsdag for områdets dagtilbud. Børnene kom fra fem børnehaver, fem vuggestuer og syv dagplejer og samledes ved henholdsvis Børnehuset Vandkunsten og ved Jægerspris Slot.
Børn kravler på legeredskab på legeplads. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Tordrup
17. juni 2019
Børnehuset Savannen er taget i brug
Der er både glade børn og voksne i Børnehuset Savannen. De er nemlig nu flyttet ind i det nye hus og har mandag den 17. juni deres første dag i de nye omgivelser.
Børn leger i sandkasse ved det nye børnehus i Skibby. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Tordrup
17. juni 2019
Giv agt! Der er hekse i luften
Sidste år satte tørken en stopper for heksefarten ved sankthans. Derfor må der forventes ekstra stor trafik af hekse i luftrummet i år, da mange har måttet overvintre. Få et overblik over bål og afgangstider.
Vikingerne kaster faklerne på bålet. Foto Kenneth Jensen.