Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv 

Vælg periode

24. maj 2019
Nyt naturtilbud lavet af frivillige
I Nordmandsmosen i Skibby kan børn og voksne nu blive klogere på naturen. Det er de lokale spejdere, der har lavet et naturlæringsprojekt under titlen ”Spis din skov”.
Mobiltelefon scanner en QR kode. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.
24. maj 2019
Elever fornyer Tour de Slangerup
Elever fra 7. klasse på Slangerup Skole har arbejdet sammen med Tour de Slangerup om at udvikle cykelløbet, så der kunne indsamles endnu flere penge til Børnecancerfonden.
Eleverne fra valgfagsholdet Innovation og Entreprenørskab er klar på cyklerne, så de kan hjælpe til under Tour de Slangerup. Foto: Frederikssund Kommune, Jens Fisker
22. maj 2019
Hvis du mangler valgkort
- så frygt ikke. De er på vej med posten. Hvis du på valgdagen den 26. maj endnu ikke har modtaget dit valgkort, så læs her, hvad du skal gøre.
22. maj 2019
Koncert i psykiatriens tegn
Den 12. juni inviterer “Bedre Psykiatri” i Frederikssund, Frederikssund Kommune og Frederikssund Kirke til koncert med duoen ”Me and Maria” i Frederikssund Kirke. En koncert med musik, der tænder lys i mørket.
Arrangørerne bag koncerten i psykiatriens tegn: “Bedre Psykiatri” i Frederikssund, ”Lær at tackle” fra Frederikssund Kommune og Frederikssund Kirke. Foto: Mynte Lagoni.
22. maj 2019
Frederikssund i top på integration
Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har offentliggjort nøgletal for to- og trepartsaftalerne om integration, og her placerer Jobcenter Frederikssund sig på en flot 8. plads ud af landets 98 kommuner.
21. maj 2019
Kloge hænder inspirerer skoleelever
Tirsdag og torsdag i uge 21 er en stor del af Frederikssund Kommunes elever fra 8. klasse på besøg hos lokale virksomheder. Her får de inspiration til, hvad de kan uddanne sig til efter folkeskolen. Besøgene er en del af Kloge Hænder, som afholdes over hele landet.
Smeden Dan viser hvordan man sørger for, at kobberstykket til lyseslukkeren ikke har skarpe kanter. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup.
21. maj 2019
Nye puljer til foreningslivet
Folkeoplysningsudvalget har besluttet at afsætte penge til en række indsatsområder i 2019. Det betyder blandt andet, at der er tre puljer, som foreningslivet kan søge støtte fra. I alt er der øremærket 488.000 kroner samlet til de forskellige indsatser.
Spejdere fra Erik Ejegod bager snobrød over bål. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen
20. maj 2019
Sådan sætter du et kryds
Overskriften lyder måske banal, men ved hvert eneste valg er der stemmer, som bliver erklæret ugyldige, fordi krydset er sat forkert.
Oversigt over, hvordan et korrekt kryds skal se ud. Foto: Frederikssund Kommune.
16. maj 2019
Bliv frivillig ved folketingsvalget
Har du lyst til en dag i demokratiets tegn? Så har du nu mulighed for at melde dig som frivillig tilforordnet ved det kommende valg til Folketinget onsdag den 5. juni.
Frivillige tilforordnet holder forhænget for en vælger på vej ind i stemmeboksen. Foto: Colourbox.
16. maj 2019
Ny procesplan for Kultur- og Havnebad
Hovedentreprisen for det nye Kultur- og Havnebad har været i udbud hos udvalgte entreprenører. Der er ikke kommet nogle brugbare bud og derfor annulleres licitationen, og Byrådet skal nu tage stilling til, om der skal nu laves en ny procesplan for Kultur- og Havnebadet.