Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

20. maj 2019
Sådan sætter du et kryds
Overskriften lyder måske banal, men ved hvert eneste valg er der stemmer, som bliver erklæret ugyldige, fordi krydset er sat forkert.
Oversigt over, hvordan et korrekt kryds skal se ud. Foto: Frederikssund Kommune.
16. maj 2019
Bliv frivillig ved folketingsvalget
Har du lyst til en dag i demokratiets tegn? Så har du nu mulighed for at melde dig som frivillig tilforordnet ved det kommende valg til Folketinget onsdag den 5. juni.
Frivillige tilforordnet holder forhænget for en vælger på vej ind i stemmeboksen. Foto: Colourbox.
16. maj 2019
Ny procesplan for Kultur- og Havnebad
Hovedentreprisen for det nye Kultur- og Havnebad har været i udbud hos udvalgte entreprenører. Der er ikke kommet nogle brugbare bud og derfor annulleres licitationen, og Byrådet skal nu tage stilling til, om der skal nu laves en ny procesplan for Kultur- og Havnebadet.
15. maj 2019
Byen Vinge klar med nyt udbud
Frederikssund Kommune udbyder nu minimum 22.000 byggeretsmeter i byen Vinge samt en forpligtelse til at udarbejde en arealudviklingsplan.
Arealet hvor ny S-togsstation og Vinge centrum skal ligge. I baggrunden ses Vinges første bebyggelse, Deltakvarteret. Foto Frederikssund Kommune
9. maj 2019
Vinge Station klar i 2020
Onsdag den 8. maj holdt Banedanmark og Frederikssund Kommune informationsmøde for borgerne i Vinge. Her kunne de blandt andet høre, at byggeriet af Vinge Station begynder i efteråret og forventes færdigt i sommeren 2020.
Mange nysgerrige Vingeborgere var mødt frem til Banedanmarks og Frederikssund Kommunes orienteringsmøde onsdag den 8. maj. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.
8. maj 2019
Folketingsvalg den 5. juni 2019
Der er udskrevet valg til Folketinget til afholdelse den 5. juni. Men allerede fra onsdag den 15. maj kan du afgive brevstemme. Læs mere om valget her.
Christiansborg Slot i solskinsvejr. Foto: Colourbox.
2. maj 2019
Broløb udsolgt på kort tid
Der var pres på systemet, da tilmeldingen til Kronprinsesse Marys Bro løbet åbnede onsdag middag. 12½ time senere var de 7.000 startnumre revet væk.
Løbere på sti i nærheden af Kronprinsesse Marys Bro.
2. maj 2019
Åbent for tilmelding til musikskolen
Musikskolen tilbyder instrumentalundervisning og sang, kor og sammenspil. Der er nu åbent for tilmelding til musikskolens hold i den kommende sæson.
Laura D, Singer-Song Writer til BANDNIGHT I Elværket. Foto: Sandvær/Price