Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
5. juli 2017

Kommuneplan: Hvad betyder den for dig?

En kommuneplan er grundlaget for al planlægning i en kommune. Den beskriver byrådets mål og ønsker for kommunens udvikling og fastlægger rammerne for hvordan byerne og landområderne må bruges og bebygges i de næste 12 år.

Se hvad der gælder for din ejendom

Hvis du f.eks. ønsker at bygge en carport eller lave andre forandringer på din ejendom, så kan der være begrænsninger i kommuneplanen. Men med den digitale kommuneplan stiller Frederikssund Kommune nu en lang række data til rådighed for borgerne.

I kommuneplanen kan du således med et enkelt klik søge på din egen adresse, og få et nemt overblik over præcis hvilke forhold, der er gældende for din ejendom. Det kan være forhold som bevaringsværdi, særlige drikkevandsinteresser, zoneforhold eller andet.

Høring

Forslaget til Kommuneplan 2017 – 2029 er i offentlig høring frem til den 25. august. Du kan indsende dit høringssvar på følgende måder:

• Send en e-mail til: planteamet@frederikssund.dk.

• Send et brev til: Frederikssund Kommune, By og Landskab, Planteamet, Torvet 2, 3600 Frederikssund.

Efter høringsperioden vil Frederikssund Byråd tage stilling til planens endelige indhold.

Du finder Kommuneplan 2017 – 2029 her.

Kommuneplan 2017 - 2029 er digital og stiller en lang række informationer til rådighed for borgerne.Kommuneplan 2017 - 2029 er digital og stiller en lang række informationer til rådighed for borgerne.