Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
30. januar 2017

Everyday Workshop! Hvad er det?

Everyday workshop er en workshop, hvor du på bare et par timer kan lære at lave korte film med din smartphone. Workshoppen finder sted i Kulturhuset Elværket den 20.februar, og det er gratis at deltage.

Folkene bag workshoppen kommer fra DOX filmfestivalen og vil med professionel baggrund som enten filmmager eller journalist guide dig igennem din telefons mange muligheder for at lave en film af høj kvalitet med udgangspunkt i dine egne fortællinger.

De mest interessante, udfordrende og kreative videoer vil alle få chancen for at blive vist i forbindelse med årets CPH:DOX festival. De allerbedste vil endda blive præmieret. Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig, så tjek www.kulturhus.com

DOX:ON:TOUR - i Frederikssund

Workshoppen er arrangeret af Elværket og Frederikssund Bibliotekerne i samarbejde med everydayproject DOX og er opvarmning til DOX:ON:TOUR – DOX filmfestivalen, som kommer til Frederikssund Kommune den 16., 17. og 18. marts.

Her står den på tvistede biografture, hvor du kan se dokumentarfilm om forskellige måder at håndtere flygtningestrømmen på (Skibby Kino, 16.03 kl. 19), Hollywood filmmusik (Slangerup Bio 17.03 kl. 19) og klimaudfordringer fra et militært perspektiv (Kulturhuset Rejsestalden 18. marts kl. 19).

Udover spillestederne er Musikskolen, Dansk Flygtningehjælp, Nordhøj, Produktionsskolen og unge fra KOSMOS ved at udforme det endelige program, som udkommer medio februar.

Baggrund

Everyday Workshoppen og DOX:ON:TOUR i Frederikssund Kommune er en del af den regionale kulturaftale Kulturmetropol.

Kulturmetropolen er en 4 årig politisk vedtaget kulturaftale mellem Frederikssund og 13 andre kommuner i Region Hovedstaden/Sjælland og Kulturministeriet. Aftalen løber til og med 2020 og fokuserer på tre indsatsområder: Musikmetropolen, USKIK (Unge i samskabelse med kulturlivet) samt Festival & Events 2.0. Under Festival & Events 2.0 indgår den højt profilerede dokumentarfilmfestival CPH:DOX, som afvikles i perioden 16. til 26. marts – med visninger i Frederikssund den 16., 17. og 18. marts. Programmet herfor udkommer medio marts.

Fakta om Everyday Workshop

Hvornår: Mandag den 20. februar kl. 17-ca. 20.30 (der vil være pizza undervejs).
Hvor: Det foregår i Kulturhuset Elværket,Ved Kirken 6, Frederikssund
Tilmelding: Det er gratis at deltage, tilmelding er nødvendig – senest 10. februar.  Der er begrænsede pladser, så det er først til mølle.
Ring eller skriv til Elværket på 41974797 eller kulturhus@kulturhus.com
Mere om Everyday workshop