Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

18. oktober 2018
Manglende vejbelysning i Slangerup
De seneste dage har borgere oplevet, at vejbelysningen ikke lyser. Årsagen er et kabelbrud i området. SEAS-NVE arbejder på at finde fejlen. Vi håber på snarlig udbedring af fejlen.
16. oktober 2018
En (u)hyggelig telttur
Efterårsferien er godt i gang og for 26 børn og unge startede den med natur, bål, telt og jagt på spøgelser ved og på Selsø Slot.
Hygge rundt om lejrbålet. Foto: Mikala Schachtschabel Tordrup.
10. oktober 2018
Budget 2019 vedtaget
På Byrådets møde onsdag den 10. oktober blev kommunens budget for 2019 endeligt vedtaget.
COLOURBOX3207776.jpg
4. oktober 2018
Ny vej skal hedde Fjordlandsvej
Borgerne kom med mere end 400 navneforslag til den kommende motortrafikvej over Kronprinsesse Marys Bro. Nu har Vejdirektoratet og Frederikssund Kommune valgt navnet til vejen.
Anlægsarbejdet til den nye firesporede motortrafikvej er godt i gang. Her ses hvor vejen skal tilsluttes rute 53 lige syd for Lyngerup i Hornsherred. Vejen får navnet Fjordlandsvej. Foto: Steven Rønnenkamp Holst, Frederikssund Kommune.
4. oktober 2018
Hvem skal have Handicappris 2018?
Det er blevet tid til at finde ud af, hvem der skal have årets Handicappris. Så hvis du kender en person, en virksomhed, en forening eller noget helt fjerde, som gør en særlig indsats for handicappede borgere, kan du nu indstille dem til Handicappris 2018.
Borgmester John Schmidt Andersen og modtager af Handicappris 2017, Elisabeth Holmskov.
3. oktober 2018
Lær at håndtere din stress
Frederikssund Kommune tilbyder et gratis forløb, hvor du lærer at håndtere og mindske stress i hverdagen.
Fysioterapeuterne Annette Forup og Gitte Kristensen. Foto Marion Valentin
3. oktober 2018
Ny belysning i Jernbanegade
I den kommende tid bliver belysningen udskiftet i gågaden i Frederikssund for at spare strøm og for at øge trygheden efter mørkets frembrud.
De gamle gadelamper i gågaden i Frederikssund skal nu skfites til mere moderne og strømbesparende lamper. Foto: Steven Rønnenkamp Holst, Frederikssund Kommune.